2024. május 27. ( hétfő )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

A hosszabbításban vesztettünk pontokat

ICS_9070

A hosszabbításban vesztettünk pontokat

Napos, ám szeles idő fogadta a csapatokat Cigándon. Már az első perctől támadólag léptünk fel a borsodi csapat otthonában. Az első félórában többször is veszélyeztettük ellenfelünk kapuját, ám vagy a védők szabadítottak fel, vagy egy ütemmel maradtunk le, vagy a kapus tudott hárítani. A hazaiak egyetlen próbálkozását a felsőléc hárította.

A térfélcserét követően sem változott a játék képe. Az 53. percben azonban Hajba Tamás kapásból lőtt góljával megszereztük a vezetés. Az előnyünket azonban nem sikerült megőrizni, bár a 78. percben annak növelésére volt esély. Ekkor Csirmaz került szembe a kapussal, ám a kifutó hálóőr lábbal hárította próbálkozását. Már mindenki a találkozó végét jelző hármas sípszót várta, amikor egy beadást követően Popescu fejelte a labdát a hálónkba, kialakítva ezzel a végeredményt.

Kár a hosszabbításban elvesztett pontokért, azonban nem feledjük a Budaörs ellen, mi nyertük meg a találkozót a ráadás perceiben. Elkeseredni nincs okunk, hiszen a közelünkben lévő csapatok a Zalaegerszeg kivételével sem tudtak nyerni, így igaz visszacsúsztunk egy helyet a tabellán, ám a 6. Szeged 2011 mindössze két ponttal van előttünk. A hétvégén nem rendeznek fordulót, csupán két elmaradt mérkőzést pótolnak. Csapatunk a 22. fordulóból elhalasztott Kisvárda elleni találkozóját pénteken játssza le, még a Balmazújváros – Békéscsaba találkozót vasárnap rendezik.

Élő közvetítés