2024. március 3. ( vasárnap )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Nem feltartott kézzel lépünk pályára

Pintér Norbert ősszel gólt szerzett a Kisvárda ellen

Nem feltartott kézzel lépünk pályára

A hétvégén a válogatott szünet miatt nem rendeznek fordulót a bajnokságban, azonban a két elmaradt mérkőzést is most pótolnak. Mivel a 22. fordulóban a pálya használhatatlansága miatt nem tudtunk pályára lépni Kisvárdán, és a jövő hét kedden a Magyar Kupa találkozó vár ránk, így együttesünk ma vendégszerepel a szabolcsi városban.

Ősszel hazai pályán már három góllal is vezettünk a Kisvárda ellen, melyből egyet sikerült megőrizni, így a bajnokság egyik favoritját sikerült legyőzni. Mai ellenfelünk célja nem is lehet más, mint a feljutás, hiszen elég erős játékoskerettel rendelkezik. Jelen pillanatban ugyan nyolc pont a hátrányuk a második helyen álló Soroksárral szemben, azonban ez még ledolgozható. Soraiban három nem is olyan régen Szolnokon is megfordult játékos szerepel. Papucsek Barna, Vermes Krisztián és Vári Barnabás ismerős lehet az előbb leírtak miatt.

Ami csapatunkat illeti továbbra is őrizzük tavaszi veretlenségünket. Nem is lehet más a célunk, mint ezt a sorozatot minél tovább „kihúzni”. Idegenbeli mérlegünk is önbizalommal kell hogy felvértezze a játékosainkat, hiszen tétmérkőzésen legutóbb 2016. október 22-én (Dorogon) szenvedtünk vereséget. Rokszin Ádám eltiltása miatt kihagyja a mai találkozót, rajta kívül a térdszalag-szakadás után rehabilitációs munkát végző Török Milán is a lelátóról szurkolhat a társainak.

A mérkőzés 14 órakor kezdődik, a játékvezető Solymosi Péter lesz.

Élő közvetítés