2024. június 20. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Hétgólos győzelem

02.12.

Hétgólos győzelem

Szombaton ismét pályára lépett csapatunk, ezúttal a vármegyei I. osztályban szereplő Mezőtúr együttese volt az ellenfelünk. Az első félidőben négyszer, a másodikban háromszor voltunk eredményesek, még ellenfelünk nem tudta gólra váltani lehetőségeit, így 7-0-s győzelmünkkel ért véget a találkozó.

A felkészülés utolsó harmadába lépve már nem „alkalmazott” sorcserét Horváth Csaba vezetőedzőnk a vármegyei I. osztályban a dobogó alsó fokán álló Mezőtúr ellen. Lassan körvonalazódni látszik a keretünk is, Annus Árpád és Antal Gábor személyében két régi-új játékosunk viselheti tavasszal a szolnoki mezt. Az első félidei játékunkkal elégedett volt a vezetőedzőnk, azonban a második játékrészben már mindenki gólt akart tőlünk szerezni, így többször is fellazult a védelmünk, azonban a kínálkozó lehetőségekkel nem tudtak élni a vendégek.

Szolnoki MÁV FC – Mezőtúri AFC-RAFI 7-0 (4-0)

Szolnok: Csáki – Sitku, Kópis, Szabó R. (Demeter, 60.), Antal – Lengyel B. (Dudok, 65.), Tisza, Pelles – Dósa (Kató, 60.), Annus (Bakti, 70.), Iván (Barna V., 60.). Vezetőedző: Horváth Csaba.

Gólszerző: Annus (4), Pelles, Dósa, Bakti

Élő közvetítés