2024. március 3. ( vasárnap )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Hoztuk a kötelezőt

02.08.

Hoztuk a kötelezőt

Újabb hétközi edzőmérkőzést játszott csapatunk. Ezúttal a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei I. osztályban szereplő Szajol együttesét fogadtuk. A mérkőzés kétharmadában jól tartották magukat a vendégek, azonban a végén kijött a két csapat közötti osztálykülönbség.

A felkészülés felén kicsit túl, pontosabban a huszonkilencedik napján játszottuk le negyedik felkészülési mérkőzésünket. A vármegyei I. osztály hatodik helyén álló vendégcsapat ellen az első két harmadában kaptak azok szerepet, akik szombaton a Tiszafüreden kevesebb lehetőséget kaptak. A szünetig háromólos előnyre tettünk szert, melyet a sorcseréig megtartottunk, még úgy is, hogy a Szajol is eredményes tudott lenni. A 60. perctől egy másik mérkőzés kezdődött, ellenfelünk fölé kerekedtünk mentálisan és fizikálisan is, így ilyen arányban is megérdemelten hoztuk a kötelezőt.

A mérkőzés érdekessége volt, hogy apa és fia egymás ellen léptek pályára. Labdarúgónk Pelles Patrik édesapja, Pelles András (45 éves) a Szajol igazolt labdarúgója, aki az őszi szezonban kilenc alkalommal lépett pályára.

Szolnoki MÁV FC – Szajol KLK 10-1 (3-0)

Szolnoki MÁV FC: Veress – Dudok, Szabó Zs., Sitku (Tisza, 30.), Antal – Fazekas, Demeter, Lengyel G. – Bakti, Barna V., Dósa. 60. perctől: Csáki – Kópis, Dr. Kardos, Szabó R. – Tisza – Lengyel, Pelles – Kató, Annus, Iván, Clinton. Vezetőedző: Horváth Csaba.

Gólszerzőink: Iván (4), Barna V. (2), Pelles (2), Demeter, Antal

Élő közvetítés