2024. június 20. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Ketten érkeztek – ketten távoztak

02.15.

Ketten érkeztek – ketten távoztak

Szerda éjfélkor véget ért a téli átigazolási időszak. Játékoskeretünkben ezúttal nem volt nagy a fluktuáció, mind a távozók, mind az érkezők oldalán két név szerepel.

Nézzük először a távozókat. Busa Bence (29 éves) támadó, aki az ősszel tizenöt bajnoki mérkőzésünkön lépett pályára és hat gólt szerzett, a „csoporttársunkhoz”, a Hódmezővásárhelyi FC-hez igazolt. Nála kevesebb lehetőséghez jutott Ledacs-Kiss Bence, a 18 éves labdarúgó hiába volt tizenöt alkalommal is nevezve az őszi bajnoki mérkőzéseinken, mindössze harminchárom percet tölthetett a pályán. A fiatal labdarúgó is a harmadosztályban, szintén a mi csoportunkban szereplő Ceglédi VSE-ben folytatja pályafutását.

Az érkezők oldalon két ismerős név szerepel. Annus Árpád (29 éves) tagja volt a 2018-2019-es NB III. Keleti csoportjában aranyérmet szerzett csapatunknak, nyolc góllal járult hozzá a sikerünkhöz, nála többször akkor csak Simon Attila volt akkor eredményesebb. Az NB II.-ben már jobbára csereként számítottak rá, így 2020 nyarán Monorra igazolt, majd 2022 telén a Cegléd játékosa lett. Monoron az első évben 18 találatával házigólkirály lett, a következő bajnokságban két csapatban (Monor és Cegléd) összesen 12 találatig jutott, még a 2022-2023-as pontvadászatban 15 gólt szerzett. Bár ősszel a Cegléd nem szerepelt valami fényesen, két gólt így is szerzett, az egyiket ráadásul ellenünk…

A másik új igazolásunkat sem kell nagyon bemutatni, Antal Gábor (19 éves) a nyáron igazolt a Merkantil Bank Liga NB II.-ben szereplő FC Ajkához. Az ősszel hét alkalommal lépett pályára másodosztályú bajnokin, azonban a szezon után Schindler Szabolcs vezetőedző már nem számított a játékára. A több poszton bevethető labdarúgó, így fél év után „hazatért”.

Mindkét újonnan érkező játékosunknak sérülésmentes szezont, eredményes játékot és sok sikert kívánunk!

Élő közvetítés