2024. március 4. ( hétfő )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Fontos győzelem a SZEOL ellen

A csereként beállt Olasz Dénest nem bírták tartani a szegedi védők

Fontos győzelem a SZEOL ellen

Ahogy arra számítottunk nehéz mérkőzést játszottunk a sereghajtó SZEOL ellen. Az első félidőben sok hibával, pontatlanul játszottunk. Ennek ellenére megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre. A 13. percben Hajba ígéretes helyzetben lőtt a kapu mellé. A 19. percben Pantovic remek cselsorozat végén lőtt, de kapu mellé. A 22. percben Csirmaz is próbálkozott, ám nem született gól. A 44. percben aztán megrezdült a vendégek hálója, azonban a katari játékvezető szerint Csirmaz kézzel szelídítette meg a beadást, így maradt 0-0.

A szünetben Hajba helyett Olasz lépett pályára. A csere egyértelműen jelezte, mindenképpen szeretnénk itthon tartani a három pontot. Az 53. percben Pintér oldalszabadrúgása után a csereként beállt támadónk két lépésről fejelt a kapuba. A hátrányban lévő szegediek cserékkel próbáltak frissíteni, s törekvésüket siker koronázta. Egy kapu előtt kavarodás után Kéri lőtte be a rövidbe a labdát. Jószerivel a semmiből egyenlített a SZEOL. Nem sokáig örülhettek azonban a tabella utolsó helyén álló vendégeink, ugyanis egy hibájukat könyörtelenül kihasználtuk. Prokop kapus dobta ki középre a labdát, mely az előtte egy perccel beálló Kovács Olivér elé került, aki remekül passzolt Olasz felé, ő tovább perdítette Tóth Lászlónak, s támadónk kapásból 15 méterről bombázott a hálóba. Az újabb előnyt már megtartottuk, s ha egy kicsit jobban sikerülnek a támadásaink befejezései, akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna.

Fontos győzelem volt ez, sikerünkkel előrébb léptünk a tabellán, s idén továbbra is őrizzük veretlenségünket. Sok idő nincs örülni, ugyanis vasárnap már Cigándon van jelenésünk.

Élő közvetítés