2020. február 23. ( vasárnap )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Folytassuk a Kazincbarcika elleni sorozatot

ICS_6085

Folytassuk a Kazincbarcika elleni sorozatot

Kevés olyan csapat található másodosztályban mely ellen elmondhatjuk: hazai pályán huszonhat éve szenvedtünk utoljára tőlük vereséget. Márpedig a Kazincbarcika legutóbb 1991. május 12-én aratott győzelmet Szolnokon. Azóta kilencszer érkeztek hozzánk, négy alkalommal született döntetlen, még ötször a mi sikerünkkel zárultak mérkőzések. Folytassuk tovább ezt, a számunkra szép sorozatot.

Mai ellenfelünk hibátlan mérleggel érkezik a Merkantil Bank Liga NB II. 3. fordulójában megrendezésre kerülő találkozónkra. A 2016/2017. évi NB III. Keleti csoportjának bajnoka a nyitányon Békéscsabáról hozta el a három pontot, még az előző körben hazai pályán (Tiszaújvárosban fogadja ellenfeleit a borsodi csapat) a Vác ellen hagyta el győztesen a pályát. Vitelki Zoltán nyáron vette át a szakmai munka irányítását. Az együttes keretében két név mindenképpen ismerős lehet a szolnoki szurkolóknak. Hegedűs Dávid Mezőkövesdről érkezett hozzájuk, még Kovács Olivér tőlünk igazolt Kazincbarcikára.

Ugyan hazai pályán döntetlent értünk el a Dorog ellen, azonban az elmúlt fordulóban a Soroksár vendégeként megszereztük a három pontot, így négy egységgel a nevünk mögött a hetedik helyen állunk a tabellán. Egy ideig azonban nem érdemes a helyezéssel foglalkozni, ami fontos az a pontok száma. Reményeink szerint a találkozó követően ez utóbbi emelkedik. Ami a keretet illeti, Gazsi Tamás és Pintér Norbert is a „fedélzeten”, azaz mindketten felépültek a sérülésből, illetve betegségből, így már rájuk is számíthat a szakmai stáb.

A mérkőzés 17.30 órakor kezdődik, a játékvezető Oláh Gábor lesz.

Élő közvetítés