2020. február 23. ( vasárnap )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Helyzetek tömkelegét hagytuk ki

CSI_8052j_resize

Helyzetek tömkelegét hagytuk ki

Jó tempóban kezdődött a második hazai mérkőzésünk az idei szezonban. Ugyan az első öt percben inkább a vendégek domináltak, de csak meddő mezőnyfölényt bírtak kialakítani és már ekkor érződött, hogy a kontráinkba benne lesz majd a veszély. Aztán az első negyedóra végére már inkább csapatunk akarata érvényesült. Előbb a 11. percben keresztlécet fejeltünk, majd Horgosi a 15. percben egy bal oldali szögletet csúsztatott igen ígéretesen a kapura, de nem változott az eredmény jelzőn a kiírás. Alig öt minutummal később Papp Szilárd fejelt néhány centivel a kapu fölé. A félidő derekánál jártunk, amikor egy rövid kifejelést követően helyzetbe hoztuk a ’barcikaiakat, de a kapura lövést biztos kézzel fogta hálóőrünk. Kenderes lőtt a játékrész végéhez közeledve kapura egy lecsorgó labdát, de se ez nem hozott eredményt, sem Horgosi közeli próbálkozása, így 0-0-val mehettek a csapatok a szünetre.

A második játékrész kezdetekkor még nem is sejthettük, hogy micsoda izgalmaknak leszünk tanúi. Kezdődött ugyanis, hogy az 50. percben Tóth László gyönyörűen centerezett be, de Jasarevic 6 méterről fölé belsőzött, majd egy perccel később Kenderes, a csapatkapitányunk vette át szépen a labdát, de iszonyatosan eltörte a játékszert. Az 57. percben Papp Szilárd is kihagyta a kihagyhatatlant, egy bal oldali beadást követően nem talált kaput 3 méterről. Óriási lehetőségek maradtak kihasználatlanul és félni lehetett a futball alapigazságától, hogy a sok kihagyott helyzet meg ne bosszulja magát. Két perccel később kettős cserét hajtott végre a ’barcika, ami csak azért érdekes, mert volt játékosunk, Kovács Olivér is ekkor lépett pályára ellenünk. Egykori játékosunk egy ígéretes kontrát állított meg néhány perc múlva, de egy sárga lapért cserébe tette mind ezt. A 76. percben ugyan edzőink kettős cserével próbáltak belenyúlni a mérkőzésbe, de Pintér Norbert beállítása „csak” lendületet hozott a játékba, gólt nem. Az utolsó néhány percben még villant egy-két sárga, de a három perces ráadás végén is két darab kövér nulla volt látható az eredményjelzőn.

A meccs margójára: ugyan továbbra is őrizzük veretlenségünket, de sajnos még mindig nincs meg az első hazai sikerünk, bár az eddig 100%-os Kazincbarcikát tudtuk megfékezni, és kialakított helyzeteink mennyiségére lehet a továbbiakban alapozni.

Élő közvetítés