2020. április 6. ( hétfő )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Feljutásra esélyes csapat érkezik

07

Feljutásra esélyes csapat érkezik

A Merkantil Bank Liga NB II. 29. fordulójában a feljutásra esélyes, a dobogó második fokán álló Kisvárda Master Good együttesét fogadjuk a Tiszaligeti Stadionba.

Riválisunk azzal a nem titkolt céllal vágott neki a 2017/2018-as pontvadászatnak – miután az előző szezon utolsó mérkőzésén „elbukott” – hogy legalább a második helyen végez, azaz jövőre már az NB I-ben szerepeljenek a Várdai vitézek. Ehhez először is Kondás Elemért nevezték ki vezetőedzőnek. A magyar futballban jártasaknak nem kell őt bemutatni. Jól is kezdték az őszi szezont, kilenc mérkőzésen veretlenek maradtak, ám a 10. fordulóban hazai pályán szenvedtek először vereséget – a Szolnoktól. A kisvárdai siker titka, hogy a nyáron újonnan érkezők (Matija Misic, Sergiu Oltean, Brana Ilics, Lukács Raymond) húzóemberekké nőtték ki magukat, Horváth Zoltán pedig a legutóbbi idénybeli kettő után ebben a szezonban már tíz gólnál jár. Az előző fordulóban hazai pályán a Vác együttesét győzték le, az általunk is (el)ismert Vári Barnabás góljával, így bár tavasszal két vereséggel rajtoltak, jelenleg kilenc pont az előnyük a harmadik helyen álló Nyíregyházával szemben.

Ami minket illet a legutóbbi három mérkőzésen szerzett kilenc ponttal sikerült stabilizálnunk helyünket a középmezőnyben. A tabellán a kilencedik pozíciót foglaljuk el 37 megszerzett ponttal. Nagyszerű lenne a sorozatot folytatni, azonban nem ígérkezik könnyűnek. Molnár Róbert és Papp Szilárd eltiltás miatt nem léphet pályára, még Katona György és Magyar Bence sérülés miatt fog hiányozni.

A találkozó 19.30 órakor kezdődik, a játékvezető Németh Ádám lesz.

Élő közvetítés