2019. május 21. ( kedd )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Elmaradt a bravúr

ICS_8403

Elmaradt a bravúr

Vasárnap este a Kisvárda csapatát láttuk vendégül a Tiszaligetben. Az első osztályba feljutni igyekvő vendégek abban a tudatban léphettek pályára, hogy a meglepetésre hazai környezetben vereséget szenvedő Nyíregyházát 12 pontnyira lerázhatják magukról egy esetleges sikert követően, még mi igyekeztünk minél tovább meglovagolni győzelmi sorozatunkat.

A mérkőzés egyenlő felek játékát hozta a találkozó elején. A csapatok igyekeztek minél hamarabb magukhoz ragadni a kezdeményezést. A vendégek körbe adogattak bennünket, mi pedig gyors kontrákkal próbálkoztunk veszélyt teremteni a kapujuk előtt. Pantovic és Olasz majdnem másolta a múltkori győztes szabadrúgás kombinációt, de ezúttal a kapufa mellett, laposan ment el a labda. Marek Strestrik is több alakalommal próbált zavart kelteni kapunk előtt, de hiába, mivel védelmünk jól dolgozott és Gazsi is magabiztosan hárított, ha arról volt szó. Olasz és Pantovic is ígéretesen próbálkozott távoli lövésekkel, de rendre védett a vendégek kapusa, így 0-0 volt a félidő. AZ első játékrész krónikájához tartozik, hogy Csirmaz Istvánt a 44. percben sérülés miatt le kellett cserélni.

A térfélcserét követően teltek múltak a percek, de egyik gárda sem tudott a másik felé kerekedni még nem a Kisvárda kivárta azt a pillanatot, amikor lankadt a figyelmünk és egy jobb oldali elfutást követően Horváth Zsolt fejelt közelről a kapunkba. Csapatunk becsületére legyen mondva, igyekezett egalizálni, de ezen az estén Zöldesi lehúzta a rolót a vendég kapu előtt. Pedig Farkas Aurél szépen tört be a várdai tizenhatoson belülre a 83. percben, akit csak egy szabálytalan összezárással tudták megállítani. Szólt is a síp a spori szájában. A megítélt büntetőt azonban Pintér nem tudta gólra váltani, sajnos igen erőtlenül lőtte el a labdát, ki sem pattant a hálóőrről. A maradék néhány percben pedig nem történt sok, említésre méltó dolog, így a Kisvárda 1-0-ra győzött a hárommeccses győzelmi sorozatot maga mögött hagyó csapatunk otthonában.

Túl sokáig viszont nincs lehetőségünk és okunk búslakodni, mivel szerdán érkezik hozzánk a Szeged 2011 csapata. Reméljük, pocsék házigazdák leszünk, mivel pontot nem szívesen adunk nekik!

Élő közvetítés