2024. április 19. ( péntek )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Panto jól érzi magát

ICS_6569

Panto jól érzi magát

E heti interjú alanyom az a Pantovic Nikola, aki az elmúlt hétvégén visszahozta találatával a mérkőzésbe csapatunkat, aminek, mint már azóta tudjuk, csodás győzelem lett a vége. Támadónkkal beszélgettem tervekről, álmokról és természetesen elemeztük a vasárnapi diadalt.

Először is engedd meg Panto, hogy nagyon, nagyon gratuláljak, mert ez nem egy sima, egyszerű győzelem volt. Óriásit mentetek Zalaegerszegen.

– Köszi Ádi! Tényleg nagy siker volt.

Elindult a csapat a jó irányba?

– Reméljük. Bár, a mérkőzés elején nem úgy festett. Nagyon lassan és fáradtan kezdtünk. Aztán két, mesterien elvégzett szabadrúgás gólt kaptunk és csak ezt követően, a félidő közepétől kezdtünk magunkra találni. Fontos volt, hogy még a szünet előtt szépíteni tudtunk. Az külön öröm, hogy az én gólommal tettük mind ezt. A szünetben átbeszéltük, hogy mivel tudnánk javítani a játékunkon és a második játékrészben már az sem zökkentett ki minket, hogy kiállítást ítélték ellenünk. Akkor már x volt, de a végén sikerült a magunk javára fordítani a meccset.

Jó ezt hallani.

– Átélni is.

Mik a jövőbeli tervek?

– Egyelőre erről még nem szívesen beszélnék, de annyit mondhatok, hogy jól érzem magam Szolnokon. Hogy hogyan alakul a jövő, azt majd meglátjuk.

Kérdezek nehezebbet. Mondjuk, kívánok Neked komoly sérülések nélküli 15 aktív játékos évet még! Utána hogyan látod magad?

– Mindenképpen a fociban. Szeretnék egy-két éven belül elkezdeni tanulni és az edzői vizsgákat megszerezni. Az utánpótlás-képzésben szeretnék majd dolgozni.

Akkor semmi Panto’s Restaurant

– Majd meglátjuk, hogy mennyit tudok spórolni! 🙂

A végére egy kis privát. Hogyan állsz a szerelemmel mostanság?

– Köszi, nagyon jól még mindig.

Jó és eredményes készülést kívánok a vasárnapi találkozóra!

– Köszönjük szépen!

Mester Ádám

Élő közvetítés