2020. május 27. ( szerda )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Élni az eséllyel

19.05.05.

Élni az eséllyel

Célegyeneséhez érkezik a 2018-2019. évi NB III. Keleti csoportjának küzdelemsorozata. Öt forduló van még hátra a bajnokságból, s jelenleg négy pont az előnyünk a második helyezettel szemben. Ma a DVTK II. együttesét látjuk vendégül a Tiszaligeti Stadionban.

Ellenfelünk keretét tehetséges fiatalok alkotják. A túlnyomórészt még tízes éveik végén járó labdarúgók teljesítménye a korukból fakadóan is hullámzik. Jól példázza ezt, hogy 15 forduló után az utolsó helyét foglalta el a DVTK II. a tabellán. Azóta tíz forduló alatt 18 pontot szereztek, így jelenleg a 11. helyen állnak. Csináltak egy jó szériát, hiszen egymás után négyszer győztek – a Sényő, a Gyöngyös, a Füzesgyarmat, és az Eger ellen diadalmaskodtak. Ezt a sorozatot a múlt héten a DEAC együttese állította meg.

Ha már az ellenfelünknél említettük a győzelmi szériát, mi sem panaszkodhatunk. A Füzesgyarmat elleni vereség és az azt követő edzőváltás óta háromszor győztesen hagytuk el a pályát. A kilenc megszerzett pontnak köszönhetően ismét első helyen állunk. A múlt héten ráadásul rangadót nyertünk, a rivális Jászberényt múltuk felül. Az a siker önbizalmat kell hogy adjon nekünk a hátralévő találkozókra. Megteremtettük az esélyt arra, hogy csak átszálló jegyet váltsunk a harmadosztályra, így ma nem is lehet más a célunk, mint az, hogy a tabellán a DVTK II. és közöttünk látható 30 pontos különbséget realizáljuk, azaz megnyerjük a mérkőzést. Ebben Papp Szilárd biztosan nem segíthet a pályán, ugyanis rutinos védőnk a kiállítását követő eltiltását tölti. Rajta kívül Ágoston Kristóf és Nagy Olivér is hiányozni fog sérülés miatt.

A mérkőzés 16.30 órakor kezdődik, a játékvezető Antal Péter lesz.

Élő közvetítés