2020. június 4. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Egyetemi vizsga

19.04.21

Egyetemi vizsga

Az NB III. Keleti csoport 24. fordulójában a Debreceni EAC vendégeként lépünk pályára. Ellenfelünk klubszíne is jól mutatja eddigi szereplésüket, fekete vagy fehér. A 23 mérkőzésükből mindössze három végződött döntetlennel, legutóbb a 7. fordulóban remiztek. Ma vajon melyik formájukat mutatják meg, igaz ez rajtunk is múlik.

Egy biztos Sáfár László együttese gólképes elől is, hátul is. A tavasszal lejátszott hét találkozójukon mindössze egyszer – az elsőn – volt kettőnél kevesebb gól. A 2019-es naptári évben tétmérkőzésen kilenc gólt szereztek, ellenben ennek dupláját, tizennyolcat kaptak. Több egykori élvonalat is megjárt, a Lokival bajnoki címet szerzett labdarúgó is található a keretükben.  Sidibe, Máté Péter vagy Ramos neve ismerősen csenghet minden magyar futballban jártas szurkolónak, akárcsak Nagy Zoltáné, Nagy Róberté, Spitzmüller Istvánné és Virág Aladáré.

Ami csapatunkat illeti, az első lépést megtette a Füzesgyarmat elleni pofon után. A régi-új edző Csábi József irányításával sikerült legyőzni az Eger együttesét. Ma azonban újabb vizsga vár ránk, hiszen egy jó erőkből álló csapat ellen kell megszereznünk a győzelmet. Szerencsére sérülés, illetve betegség miatt nem hagyott ki senki a héten foglalkozást, így csak az eltiltását töltő Szabó Tamás nem léphet ma pályára labdarúgóink közül.

A mérkőzés 16.30 órakor kezdődik, a játékvezető Kárpály Mihály lesz.

Élő közvetítés