2020. november 28. ( szombat )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Egyéni hibák okozták vesztünket

IMG_9772

Egyéni hibák okozták vesztünket

Vasárnap a Merkantil Bank Liga 17. fordulójában a kieső helyen álló Budafok vendégeként léptünk pályára. A tabellán elfoglalt helyezés alapján felállított papírforma nem először borult ebben a szezonban.

A Gyirmót elleni győztes csapaton, egy helyen történt változás. Az edzésen bokasérülést szenvedett Olasz Dénes helyett Nyerges Arnó kezdett. Az első negyedórában jobbára mezőnyben küzdöttek a csapatok, azonban a 17. percben vezetését szereztek a hazaiak. Csizmadia Csaba 19 méterről elvégzett szabadrúgását követően a sorfal mellett jutott a kapunkba. A bekapott gól „megfogta” csapatunkat, ugyanakkor a hazaiak játszhatták a játékukat, vagyis kontrákból igyekeztek veszélyt okozni. Már mindenki Berényi Tamás sípjelére várt, ami a játékrész végét jelentette volna, a hang érkezett is – azonban szabadrúgást jelzett. A 26 méterről Csizmadia Csaba által leadott lövést kár szépíteni, Gazsi „bevédte”. Így kétgólos hátrányban mehettünk a szünetre.

A folytatásban sem sokat változott a játék képe egészen az 54. percig. Ekkor Lakatos Csabával szemben szabálytalankodott a hazai védő a 16-osukon belül, így büntetőhöz jutottunk. A 11-est Tóth László lőtte a kapuba. A szépítő találat után még többet birtokoltuk a labdát, igyekeztünk feltörni a budafoki védelmet, ám ez nem jártunk sikerrel. A 76. percben ugyan Kenderes átemelte a labdát Somogyi felett, azonban a kapus segítségére sietett a védője, s a gólvonalról kifejelte a játékszert.

Vereségünkkel egy helyet csúsztunk lejjebb a tabellán, még a Budafok győzelmével továbbra is a kieső helyről várhatja a folytatást. A következő fordulóban a Budaörsöt fogadjuk a Tiszaligetben.

Élő közvetítés