2022. május 26. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Döntetlen a felkészülési mérkőzésen

11.13.

Döntetlen a felkészülési mérkőzésen

Pénteken a DVTK otthonában lépett pályára együttesünk. A válogatott szünetben megrendezésre kerülő felkészülési mérkőzésen a hatodik percben megszereztük a vezetést. Molnár nagyszerű indításával Lakatos István iramodott meg a jobb oldalon, majd középre adott labdáját Rokszin perdíti tovább az érkező Berdó elé, akit szabálytalanul szereltek és Rúsz Márton játékvezető jogosan büntetőt ítélt. A 11-est Vólent magabiztosan értékesítette. Öt perc múlva a túloldalon Horváth Zoltán kerül lövőhelyzetbe, 14 méterről, középről szerencsére a kapu fölé durrant. A 25. percben ismét Lakatos István volt a főszereplő, ezúttal jó 20 méterről lő, mely után a labda a kapufáról kipattan, éppen Irmes elé, aki nagy helyzetben laposan lő, de lábbal hárít a kapus. A 43. percben Horváth Zoltán próbálkozását hárítja Csáki. A szünet előtt azonban csak tud egyenlíteni a hazai csapat. Horváth elől először még szögletre tudunk menteni, de a pontrúgás után nem tudunk felszabadítani és Ivánka hat méterről a hálóba lőtte labdát.

A térfélcsere után is a piros-fehérek birtokolták többet a labdát. A találkozó hajrájában kétszer is eldönthette volna a maga javára a mérkőzést a DVTK, azonban sem a 81. percben sem Zsolnai, sem a 82. percben Hegedűs nem tudott a kapuba találni. Az előbbi szituációnál Bánegyi Zsolt kapusunk hárított, még utóbb Szekszárdi mentett a gólvonal előtt.

Meg kell még említeni a mérkőzés kapcsán, hogy Dudok Tamás személyében újabb utánpótláskorú játékosunk mutatkozott be a felnőtt csapatban.

Diósgyőri VTK – Szolnoki MÁV FC 1-1 (1-1)

Szolnok: Csáki (Bánhegyi (62.) – Molnár (Tömösvári, 80.), Szekszárdi, Papp, Gohér (Dudok, 88.) – Berdó, Kónya (Antal, 75.) – Lakatos I. (Sipos, 75.), Rokszin (Kovács O., 46.), Irmes (Kurdics, 46.) – Vólent (Tisza, 60.) Vezetőedző: Csábi József.

Gólszerző: Vólent (11-esből, 6.), Ivánka (45.)

Fotó: dvtk.eu

Élő közvetítés