2020. július 15. ( szerda )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Budafoki vendégjáték következik

08.07

Budafoki vendégjáték következik

Hetvenkét órán belül másodszor lép pályára csapatunk, ugyanis ma este rendezik a Merkantil Bank Liga NB II. második fordulóját. A hétközi játéknapon, Budafokon lépünk pályára.

Vendéglátónk magabiztos győzelemmel kezdte a szezont. Az újonc – NB III. Közép csoport bajnok – Szeged-Csanád Grosics Akadémiát idegenben fektette két vállra. A lényegi kérdéseket már az első félidőben rövidre zárta a Budafok, miután már a szünetre háromgólos előnyt szereztek. Mivel a második félidőben már nem született több gól, így sima győzelemmel rajtoltak, jelen pillanatban az első helyen állnak a tabellán. A tavalyi bajnokság végén a 16. helyen ért célba a Csizmadia Csaba által irányított együttes. A volt válogatott labdarúgó 2018 októberében vette át, az akkor kieső helyen álló piros-fekete együttest, mely végül megkapaszkodott a második vonalban. A keretükben több rutinos labdarúgó is szerepel, nem különösebben kell bemutatni a magyar futballban jártasoknak Filkor Attilát, a kapus Horváth Zoltánt, Kulcsár Kornélt, Romic Danijelt, vagy épp Vaszicsku Gergőt. S akkor még nem említettük a nálunk is megfordult Gohér Gergőt.

Labdarúgóink is kellő önbizalommal várhatják a találkozót, ugyanis hátrányból sikerült fordítanunk az első fordulóban. A Vác ugyan megszerezte a vezetést, ám a három pontot végül is sikerült megszereznünk. Ma pontért, pontokért kelünk útra. Csábi József vezetőedző a keret valamennyi játékosára számíthat. Bár a hétvégi találkozón Tisza Kálmán a fejére kapott egy ütést, szerencsére azonban nem oly mértékűt, hogy a csapatkapitányunk ne tudná vállalni a holnapi fellépést.

És ha már az előbb szóba került Gohér Gergő… A bal oldali védő 2006 nyarán, 19 évesen igazol Gyöngyösről Szolnokra. A kiváló rúgótechnikával rendelkező labdarúgó 2007. március 31-én már az első percben betalált a budafoki kapuba azon a találkozón, melyen utoljára sikerült legyőznünk mai vendéglátónkat.

A mérkőzés 19.00 órakor kezdődik, a játékvezető Veizer Roland lesz.

Élő közvetítés