2021. május 8. ( szombat )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Bemutatjuk az új labdarúgóinkat

08.01.

Bemutatjuk az új labdarúgóinkat

Július 1-én nyitott az átigazolási piac a keretben történt eddigi változásokról számolunk most be. A tavaszi csapatunkból hét játékos távozott, név szerint: Albert Ádám (Jászberény), Annus Árpád (Monor), Kormos Dávid Zoltán (Kerekegyháza), Papp Szilárd (Nagykanizsa), Simon Attila (Taksony), Szabó Péter (Békéscsaba) és Szabó Richárd (Füzesgyarmat). Kotula Máté is átigazolt a nyáron, az NB I. negyedik helyén végzett Mezőkövesd-Zsóry szerződtette, azonban egy évig kölcsönben továbbra is nálunk játszik majd.

A távozók helyére eddig – hiszen szeptember 22. éjfélig tart az átigazolási időszak – négyen érkeztek. Nézzük kik ők.

Kónya Márk

A 31 éves védekező középpályás, egyértelműen a rutinos labdarúgók közé tartozik. Bár mindössze három első osztályú találkozón lépett pályára, azonban több mint 150 másodosztályú mérkőzés van mögötte. A Nyírbátor, DVSC-DLA, Létavértes, és másfél év németországi kitérő után, 2010-től hat évig a Balmazújváros labdarúgója volt, majd Nyíregyházára igazolt. 2018 telén visszatért Balmazba, ahol 2019 őszén megszűnt a csapat. Már ekkor szó volt róla, hogy nálunk folytatja pályafutását, azonban a DVSC labdarúgó lett, ahol nyárig az NB III-ban szereplő második csapat tagja volt.

Szabó Balázs

A 24 éves támadó középpályás Taksonyból érkezett hozzánk. A Kazincbarcikán születet játékos a helyi korosztályos csapatokban kezdte pályafutását, majd 2012-ben lett DVTK labdarúgója, ahol 2013 májusában, az élvonalban is pályára léphetett. Mivel kevés játéklehetőséghez jutott, így előbb a Sopron, majd a Siófok labdarúgója lett. A 2018-2019-es bajnokságot a másodosztályban szereplő Balmazújvárosnál kezdte, melynek a klub megszűnéséig volt a játékosa, majd a már említett Taksonyhoz igazolt.

Szekszárdi Tamás

A 26 éves belső védő kilencéves korától huszonegy éves koráig volt a Paks labdarúgója. Az élvonalbeli együttesben nem jutott szóhoz, így előbb a Siófok, majd a Kozármisleny labdarúgója lett. 2017 őszén az NB III-ban szereplő Pénzügyőrhöz igazolt, ahonnan a 2018 januárjában a másodosztályú Váchoz szerződött. Másfél év után, 2019 nyarán a Nyíregyháza labdarúgója lett, a csonka bajnokságban tizenkét mérkőzésen lépett pályára.

Tajti József Balázs

A 2001-es születésű labdarúgóra szélső védőként számít a szakmai stáb. Biatorbágyon ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival, majd a Puskás Akadémia játékosa lett. Két évvel ezelőtt a Videotonhoz igazolt, onnan érkezett Szolnokra.

Élő közvetítés