2020. szeptember 27. ( vasárnap )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Egy gól itt, egy gól ott

07.28.

Egy gól itt, egy gól ott

Vasárnap játszotta le csapatunk az utolsó nyári felkészülési mérkőzését. Ellenfelünk a nem oly rég még élvonalban szereplő, jelenleg az NB III. Közép csoportjában induló Kecskeméti TE volt. A mérkőzés harmadik percében Vólent Roland szenvedett sérülést. Támadónk – mint azt a tegnapi orvosi vizsgálat megállapította – részleges bokaszalag szakadást szenvedett. A 23. percben a vendégek labdarúgója, Vágó Levente összefejelt Horgosi Donáttal egy labdáért folytatott párharcban, előbbi járt rosszabbul, ugyanis felrepedt a fejbőre, több öltéssel össze kellett varrni, még utóbbi tíz perc múlva kéredzkedett le a pályáról, mert nem érezte jól magát. Szerencsére védőnk már jól van, holnap már a csapattal edzhet. A 38. percben aztán végre gólt is láthatott a publikum, ekkor Novák Csanád szánta el magát lövésre, s a közel 25 méterről talált utat a labda a hálóba.

A második játékrészben mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, a vendégek egy szabadrúgás után a felső lécet találták el, majd a 69. percben kiegyenlítettek Szalai József közeli lövésével. A 77. percben kétszer is a saját gólvonalukról szabadítottak fel a vendégek, de mivel több gól már nem született a találkozón, így 1-1-es döntetlennel zárult a főpróba. Augusztus 2-án, azaz vasárnap már bajnoki pontokért lépünk pályára, a Szentlőrinc együttese érkezik a Tiszaligeti Stadionba.

Szolnoki MÁV FC – Kecskeméti TE 1-1 (1-0)

Szolnok: Molnár-Farkas – Csirmaz (Berdó, 75.), Horgosi (Szekszárdi, 35.), Kovács O., Tamás, Kotula (Bárdos, 46.) – Földi (Kónya, 46.), Tisza (Tóth B., 46.), Szabó B. – Vólent (Tajti, 6.), Novák. Vezetőedző: Csábi József.

Gólszerző: Novák (38.), Szalai (69.)

Élő közvetítés