2024. május 27. ( hétfő )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Akár előzhetünk is

03.16.

Akár előzhetünk is

Ma ebéd után Hódmezővásárhelyen lépünk pályára. Amennyiben sikerül begyűjtenünk a három pontot, úgy biztosan megelőzzük ellenfelünket a tabellán, akik jelenleg a negyedik pozíciót foglalják el.

A hazai csapat legutóbb október 22-én aratott győzelmet. A mérlege viszont így sem rossz, hiszen az azóta lejátszott hét mérkőzésből, mindössze egyet – a bajnokaspiráns Békéscsaba ellen – veszített el és hatszor döntetlent játszott. Az idei első két tavaszi mérkőzése is egyaránt pontosztozkodással ért véget. Előbb a dobogós Körösladány ellen játszottak 1-1-et, majd a Vasas II. ellen értek el gól nélküli döntetlent. A télen öt játékos távozott a keretükből, ráadásul valamennyien alapembernek számítottak, sőt Ondrejó Tamás személyében a csapatkapitányuk igazolt el. Ugyanakkor öt játékos neve szerepel az érkezők oldalán is, közülük Busa Bencét nem kell bemutatni szurkolóinknak, hiszen az ősszel még szolnoki mezben lépett pályára.

Ami csapatunkat illeti, Dr. Kardos Norbert sérülés miatt továbbra sem bevethető, viszont akár a kezdőcsapatba is visszatérhet a Vasas FC II. ellen győztes gólt szerző Pelles Patrik, miután meggyógyult. Bár nem ígérkezik könnyűnek, de folytatni szeretnénk remek sorozatunkat. Hét mérkőzés óta veretlenek vagyunk, öt győzelem két döntetlen a mérlegünk. Ennek az eredménysornak köszönhetően zárkóztunk fel a tabellán és amennyiben sikerült legyőznünk a HFC-t és a BKV nem szerez három pontot Martfűn, úgy a tabella negyedik helyére is állhatunk.

A két csapatnak ez lesz a negyedik harmadosztályú egymás elleni mérkőzése. A mérleg nyelve a kék-sárgák felé billen, miután az eddigi három találkozónkból egyszer sikerült csak ellenük pontot szereznünk. 

A mérkőzés 14.00 órakor kezdődik, a játékvezető Szántó Simon Péter lesz.

Élő közvetítés