2018. december 19. ( szerda )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

A visszatérő: Csirmaz István

ICS_4720

A visszatérő: Csirmaz István

Hölgyeim és Uraim! Nagy örömömre szolgál, hogy bejelenthetem, szélvész gyors, régi-új játékos tért vissza a gárdánkhoz. Nem tartom vissza az információt és elárulom, hogy Csirmaz Istvánról szól. A Kazincbarcika ellen csereként lépett pályára, és adott is egy gólpasszt. Lássuk, hogy mi a helyzet Csirivel.

Kedves Csiri! Nagyon örülök, hogy visszatértél városunkba. Az újabb interjú azt jelenti, hogy ismételten a Szolnoki MÁV FC keretét erősíted. Milyen érzésekkel érkeztél?

– Nagyon örültem a megkeresésnek. Megtiszteltetés volt, hogy az edzőpáros ismételten számítana a munkámra. Úgy érzem az előző szezonban remek dolgokat éltünk meg itt és szeretném ezt jó teljesítménnyel meghálálni. Tehát, jó érzéssel tértem vissza.

Hogyan vészelted át az elmúlt fél szezont?

– Nem volt könnyű, elhiheted. Pedig nagy reményekkel tértem vissza Mezőkövesdre. Kezdtem is az első két NB I-es meccsen, majd kegyvesztett lettem. Utána már csak növelte a problémáimat a sérülés, amiből nagyon lassan épültem fel… A barátaim és a velük átélt beszélgetések adtak erőt a folytatáshoz. Megmondom őszintén, hogy nagyon jól esett, amikor Pali és Gabi érdeklődött az esetleges visszatérésemről.

Milyen célokkal érkeztél most vissza?

– Szeretnék annyit játszani, amennyi csak lehetséges. Hozzáteszem, erőben még utol kell érni magam. Szeretném segíteni a csapatot a teljesítményemmel, gólpasszokkal és gólokkal hozzájárulni a minél eredményesebb szerepléshez.

Hány góllal lennél megelégedve a szezon végén?

– Jó lenne egy párat szerezni.

Van egy ajánlatom számodra, érdekel?

– Persze.

Mi a kedvenc italod?

– Beugratós kérdés? Ha alkoholt mondok, jön a bünti?

Nem, válaszolj nyugodtan.

– Legyen a körtés Cappy.

Na Csirikém, az ajánlatom a következő. Ha a tavaszi szezon alatt elérsz legalább nyolc találatot, a vendégem vagy egy körtés Cappy-re. Az olvasók a tanúid.

– Köszönöm a kedves felajánlást. Remélem, élni tudok majd a lehetőséggel.

Én is remélem, hogy kihasználod a ziccert, az a csapatnak csak a malmára hajtja a vizet. Hajrá Szolnok!

– Köszönöm, hogy megkerestél és beszélgettünk. Szépeket írj rólam! Hajrá MÁV!

Mester Ádám

Élő közvetítés