2020. március 28. ( szombat )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Nehéz feladat előtt

ICS_0638

Nehéz feladat előtt

A listavezető otthonában lépünk pályára a Merkantil Bank Liga NB II. 24. fordulójában. A mai találkozó esélyese az MTK Budapest gárdája.

Ha van nehéz feladat, akkor ez most az. Hat vereséggel a hátunk mögött látogatunk az Új Hidegkuti Nándor Stadionba. A hazai együttes nyolc pont előnnyel rendelkezik a másodikkal (Kisvárda) szemben, még tizennyolccal (!) vezet a harmadik helyezett Békéscsaba előtt. Otthonukban valamennyi mérkőzésüket – szám szerint 11-et – megnyerték a kék-fehérek. A góllövőlista élén az MTK-s Lencse László áll 13 találattal. A Feczkó Tamás által dirigált együttes célja, nem csak az NB I-be való visszajutás, hanem a bajnoki cím megszerzése is. A hírek szerint ugyan nem léphet ellenünk pályára az őszi mérkőzésünkön győztes gólt szerző Hrepka Ádám, ám Torghelle Sándor személyében így is válogatott csatárral kerülnek szembe védőink.

Akárcsak a felkészülési mérkőzéseken, úgy a tavaszi nyitányon a Kazincbarcika vendégeként is a helyzetkihasználással adódtak problémák. A lehetőségeink egész kis százalékát sikerül gólra váltani. Ezen mindenképpen javítani kell, s természetesen hátul sem lehet hibázni, mert ezeket – főleg a mai napon – kegyetlenül kihasználhatja ellenfelünk. Olasz Dénes játékára nem számíthat a szakmai stáb, támadónk sérülés miatt hagyja ki a mai mérkőzést. Rajta kívül Magyar Bence betegség miatt nem lehet a keret tagja, de a maródiak listáján található még Csáki Kálmán és Kánya Norbert neve is.

A találkozó 17.00 órakor kezdődik, a játékvezető Solymosi Péter lesz.

Élő közvetítés