2020. október 27. ( kedd )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Vezettünk, de fordítottak a vendégek

07.12.

Vezettünk, de fordítottak a vendégek

Szombat kora délután lépett pályára csapatunk a szlovák második vonalban szereplő FC Kosice együttese ellen. Március 14-e óta először fogadhattuk nézők előtt ellenfelünket. Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy szerettük volna, hiszen már a nyolcadik percben egy mintaszerű akció végén Vólent Roland góljával megszereztük a vezetés. Sajnos az „ivószünet” után már nem úgy játszottunk, mint előtte, s ezt góllal büntették a vendégek. A második félidőben már a próbajátékosok is szerepet kaptak. A 64. percben egy jól eltalált lövésből született góllal végül győztesen távozott a szlovák csapat a Tiszaligetből.

A mérkőzés végén Csábi József vezetőedző értékelte a látottakat:

– Hasznos és tanulságos mérkőzést játszottunk. Teljesen más beidegződések vannak a külföldi csapatoknál, ezért is szeretek, szeretnék minél több nemzetközi mérkőzést játszani. Nagyon jól kezdtünk, negyedóráig jól játszottunk, gólt szereztünk, aztán visszaestünk, majd fokozatosan átvette ellenfelünk az irányítást, amit megtartottak egészen a kilencvenedik percig. A felkészülés ezen szakaszában láthatóan jobb és előrébb tart a kassai csapat. Ha egy picit groteszk akarok lenni, akkor némileg léptünk előre, ugyanis a télen 3-0-ra, még most 2-1-re kaptunk ki. De nyílván nem ezt nézzük, hanem elsősorban az időszaknak megfelelő állapotot, ezért is mondtam, hogy hasznos volt a találkozó. Ami a pályára lépő próbázókat illeti, egyelőre nem győztek meg.

Szolnoki MÁV FC – FC Kosice 1-2 (1-1)

Szolnok, I. félidő: Molnár-Farkas – Csirmaz, Horgosi, Tamás, Kotula – Földi, Tisza, Bárdos, Rokszin – Novák, Vólent. II. félidő: Csáki – Csirmaz (Sitku, 63.), Kovács O., Horgosi (Kónya, 75.), Bárdos – Tóth B., Berdó, Szabó B., Tajti B. – Novák (Pápai, 63.), Iván (Balázs R., 75.). Vezetőedző: Csábi József.

Gólszerző: Vólent (8.), ill. Gáll (27.), Rizie (64.)

Élő közvetítés