2021. július 24. ( szombat )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Vereség a szlovák ellenfelünktől

07.07.

Vereség a szlovák ellenfelünktől

Kedden este a szlovák másodosztályú KFC Komárno volt az ellenfelünk. A találkozó elején, a 9. percben megszerezte a vezetést ellenfelünk, mely hátrányt a 34. percben egy remekbeszabott akció végén Rokszin Ádám kiegyenlítette. Sokáig ismét nem volt egyenlő az állás, ugyanis a 41. percben egy jól eltalált szabadrúgással ismét előnyre tett szert a Komárno.

A térfélcsere után hosszú ideig nem változott az eredmény, egészen a 80. percig nem született gól. Ekkor ismét egy szabadrúgásból vették be a kapunkat. A 2-3-as végeredmény a 89. alakult ki, amikor is Molnár beadását Vólent fejelte a hálóba.

– Elég feszített programunk van a héten, vasárnap már edzettünk, hétfőn pedig még kettőt, kedden pedig játszottunk egy mérkőzést. Meleg volt, de ennek ellenére egy jó ritmusú mérkőzést játszottunk egy teljesen más futballkultúrájú csapattal. Nyilván a szlovákok egy erőteljes futballt tudnak játszani és ez most meg is tették. Sajnos most még több volt a ki nem kényszerített hiba, ami ebben a feszített tempóban kicsit indokolt is. Ennek ellenére elégedett voltam a csapattal. Két szabadrúgás gólt kaptunk, még mi két szép támadásból rúgtunk gólt, melyekben egy kicsit vissza is köszöntek a gyakoroltak. Egy picit nekünk is át kell alakítanunk a játékot a Csanád távozásával, de jó úton járunk. Összességében jó érzéseim vannak a mérkőzést illetően. Mint mondtam – nem panaszként – egy nagyon nehéz vagyunk, ezért is mondom azt, hogy nem szoktunk vereségnek örülni, de ebben a találkozóban voltak olyan jelek, amelyek biztatóak – értékelte a találkozót Csábi József vezetőedző.

Szolnoki MÁV FC – KFC Komárno 2-3 (1-2)

Szolnok: Kovács P. (Bánhegyi, 60.) – Tömösvári (Molnár R., 60.), Szekszárdi, Szabó A. (Kovács O., 46.), Papp, Lakatos Cs. (Kurdics, 60.) – Berdó (Antal, 75.), Kónya (Tisza, 60.), Sipos (Földi, 46.) – Lakatos (Tóth L., 60.), Rokszin (Vólent, 60.). Vezetőedző: Csábi József.

Gólszerzők: Rokszin, Vólent, ill. Pastorek, Domonkos, Györgyi

Élő közvetítés