2021. július 24. ( szombat )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Döntetlen a tábor zárásaként

07.09.

Döntetlen a tábor zárásaként

Véget ért csapatunk számára a hatnapos edzőtábor. Péntek délelőtt az első osztályba idén felkerült Gyirmót FC Győr vendégeként léptünk pályára. A találkozón mindkét együttes csak helyzetekig jutott, azonban a hálók rezdületlenek maradtak, így gólnélküli döntetlennel ért véget a mérkőzés.

– Ez most kicsit frázisnak tűnik, de nehéz héten vagyunk túl. A táborban elég sokat edzettünk, természetesen kihasználva azokat a lehetőségeket, amit egy edzőtábor megad a regenerációt, az étkezést illetően. És ezt fejeztük be ezzel a mérkőzéssel, amellyel összességében elégedett vagyok. Nyilván, nekünk most szépen lassan megint el kell indulnunk a lépcsőfokokat egyesével venni és feljutni oda, ahol tavaly voltunk. Stabilak voltunk, szervezetten játszottunk ez a továbbiakban is fontos lesz. Lépegetünk előre, de nyilván voltak hibáink. Az egész tábort, illetve a két mérkőzést illetően is nem lehet elégedetlen, de ugyanakkor hosszabb távú következtetéseket ezekből nem kell levonni. Amit elterveztünk, azt abszolút sikerült elvégeznünk. – nyilatkozta Csábi József vezetőedző.

Gyirmót FC Győr – Szolnoki MÁV FC 0-0

Szolnok: Csáki (Kovács P., 46.) – Molnár (Tömösvári, 60.), Szabó A., Kovács O. (Szekszárdi, 46.), Papp, Kurdics (Lakatos Cs., 40.) – Sipos (Rokszin, 60.), Tisza, Földi (Berdó, 46.) – Tóth L. (Vólent, 60.), Irmes (Lakatos I., 46.). Vezetőedző: Csábi József.

Kép: www.facebook.com/gyirmotfcgyor

Élő közvetítés