2020. október 21. ( szerda )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Vereség az első felkészülési találkozón

IMG_9896

Vereség az első felkészülési találkozón

Akárcsak 2017-ben, idén is az első mérkőzést az Érd együttesével játszottuk. Akkor döntetlen lett az eredmény, most vereség. Az első lehetőség az NB III Nyugati csoportjának második helyén álló csapat előtt adódott. A 20. percben azonban mi szerezhettük volna meg a vezetést, Pantovic kisérletét hárította a kapus. A 26. percben Jasarevic ellen szabálytalankodtak a 16-oson belül, a megítélt büntetőt Pantovic végezte el. Támadónk azonban ezúttal sem volt eredményes – ismét Kertész Ferenc lett a párharcuk győztese.  A szünet előtt a harmadik szögletét végezhették el az érdiek, s Kárász csúsztatásába ugyan Hrabina beleért, ám a kapufáról a gólvonal mögé perdült a labda.

A második játékrészre sorcserét hajtott végre a szakmai stáb.  Katona György előtt adódott lehetőség, előbb szabadrúgásból próbálkozott játékosunk, majd egy az egyben vitte a kapusra, de mindkétszer, ha kicsivel is ugyan, de célt tévesztett. A 70. percben Farkas Aurél szabálytalankodott az egyik érdi játékossal a büntetőterületen belül. Gazsi Tamás hiába érezte az irányt, Melczer Vilmos lövése a vendégek szempontjából – jó helyre ment. Öt perccel később a vendégek megszerezték a harmadik góljukat is egy kontra támadás végén. Mivel több gól már nem született így háromgólos vereséggel nyitottuk az évet.

Ami a csapatot illeti, bemutatkozott csapatunkban Bonivárt Erik. A 24 éves középpályás Balassagyarmatról érkezett hozzánk. Szabó Dominik (19 éves) személyében az első félidőben egy próbajátékos is szerepelt, sorsáról később születik döntés.

Szolnoki MÁV FC – Érdi VSE 0-3 (0-2)

Szolnok, 1. félidő: Hrabina – Molnár, Horgosi, Tóth B., Lakatos – Kenderes, Berdó – Szabó D., Pantovic, Jasarevic – Olasz. 2. félidő: Gazsi – Ágoston, Balogh M., Papp, Sipos – Bonivárt, Farkas – Kánya, Pintér N., Angyal – Katona. Vezetőedző: Balogh Pál.

Gólszerző: Kárász (45.), Melczer (11-esből, 70.), Kelemen (75.)

Élő közvetítés