2021. május 8. ( szombat )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Változatos mérkőzésen pontszerzés

05.03.

Változatos mérkőzésen pontszerzés

Vasárnap a kiesés ellen menekülő Kazincbarcika csapatát fogadtuk a Tiszaligeti Stadionban.  Az első félidőben akár el is dőlhetett volna a mérkőzés sorsa. Novák a 12. percben a hálóba fejelte a labdát, azonban Dolnegó Bálint nem adta meg a találatot. A 19. percben Földi lövése a felső lécen csattant, majd a 32. percben ismét Földi előtt adódott nagy lehetőség, azonban Horváth kapus lábbal hárított.

A térfélcsere után a vendégek szereztek vezetést az 55. percben, amikor is Farkas lőtt a hálóba. Két perccel később emberhátrányba kerültünk, miután Földi megkapta második sárga lapját, így tíz főre fogyatkozott csapatunk. Nem adtuk fel a gólszerzés lehetőségét, nagyobb iramra kapcsoltunk és a 74. percben Novák góljával sikerült kiegyenlítenünk. A támadónk kihasználta a vendégvédők bizonytalanságát és labdaszerzés után tizenhatméterről a kifutó kapus mellett az alsó sarokba gurít. A folytatásban mindkét kapu adódott helyzet, mivel azonban ezek kimaradtak, így 1-1-es döntetlennel zárult a bajnoki.

Egy hét alatt három mérkőzést játszottunk, és a kilenc pontból hetet sikerült szereznünk. Öt mérkőzés óta tart a veretlenségi szériánk, melynek köszönhetően 54 ponttal a 7. helyen állunk. Folytatás vasárnap, amikor is Békéscsabára utazik együttesünk.

Élő közvetítés