2024. március 4. ( hétfő )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Továbbra is veretlenül

02.01.

Továbbra is veretlenül

Tegnap, a Budaörs elleni idegenbeli mérkőzéssel folytatódott számunkra a Merkantil Bank Liga NB II. pontvadászata. A Tatabányán megrendezésre kerülő találkozó gól nélküli döntetlennel ért véget, így már kilenc forduló óta tart veretlenségi sorozatunk.

Az őszi utolsó két vereségének „köszönhetően” csúszott vissza vasárnapi vendéglátónk a tabella harmadik helyére, azaz öt hely és hét pont választotta el a mérkőző feleket a tabellán. A házigazdáknál kezdőként lépett pályára az egyetlen új téli igazolásuk, a Monorról szerződtetett bal oldali védő Pintér Dominik, még a mi kezdőcsapatunkban két sajátnevelésű fiatal is helyet kapott, Kotula Máté és Kurdics Levente személyében. Az első kapura lövést a 15. percben jegyezhettük fel, a hazaiak játékosa Halácsi 16-osról lőtt, de Molnár-Farkas biztos kézzel hárított. A 19. percben Rokszin iramodott meg a saját térfelünkről, végig vezette a labdát, majd a felfutó Tisza elé tálalt, de középpályásunk 12 méteres kissé szögből leadott lövése nem fogott ki a hazaiak hálóőrén. A 27. percben jobb oldali budaörsi szöglet után Molnár-Farkas bravúrral hárítja Tisza rosszul megcsúsztatott labdáját. Két perccel később ismét a hazaiak tesztelik kapusunkat, ezúttal Horváth 22 méteres lövését kell hárítania. A 34. percben pedig Csiki vette célba a kapunkat, de 14 méterről leadott lövése nem fogott ki Molnár-Farkason.

A szünetben cseréltünk, Szabó Balázs helyére Lakatos István állt be. A 21 éves támadó papírjai az utolsó pillanatban készültek el, így az Ajkáról igazolt támadót pályára küldhette a szakmai stáb. Az 55. percben a mérkőzés legnagyobb helyzete maradt ki. A budaörsi támadás befejezését Tisza szép szereléssel megakadályozta, majd két passz után ismét középpályásunk elé került a labda, aki estében nagyszerű ütemben indította Rokszint. Támadónk lefutotta a két hazai védőt, s a kifutó Szabó Balázs mellett igyekezett kapuba lőni a labdát, de a hálóőr lábbal hárított. A folytatásban igazán nagy helyzet egyik kapu előtt sem adódott, miután vagy az utolsó passzokba adódott hiba, vagy pedig a lövések tévesztettek célt. A hajrában mindkét edző cserélt, de egyikük sem tudott nagyot lendíteni a csapata játékán.

A 0-0-s végeredmény a látottak alapján igazságosnak mondható, hiszen egyik csapat sem tudott élni a lehetőségeivel. Legközelebb szombaton lép pályára csapatunk, amikor is a listavezető DVSC látogat a Tiszaligetbe.

Fotó: facebook.com/BSC1924

Élő közvetítés