2024. március 4. ( hétfő )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Táborzáró győzelem

IMG_9104

Táborzáró győzelem

Véget ért csapatunk számára az edzőtábor, az utolsó napon a Merkantil Bank Liga NB II 13. helyén álló FC Csákvárral mérkőztünk. Az első félidőben ismét egy próbajátékost – Keserű Bencét – tesztelt a szakmai stáb. A fiatal hálóőrnek nem igazán volt védeni valója, még a csákvári kapus kétszer is a hálóból szedte ki a labdát. A 23. percben Magyar Bence bal oldali beadását, Olasz Dénes bevetődve a hosszú sarokba lőtte. A 37. percben a jobb oldalról Rokszin adott középre, a mindenkin túljutó játékszert Papp Szilárd gurította a kapuba.

A fordulás után Kenderes Zoltán közeli próbálkozását védte a kapus, majd a 65. percben akcióból volt eredményes a „hazai” csapat. A 75. percben ellenfelünk térfelén szereztünk labdát, és a korszerű támadás végén ismét Olasz Dénes volt eredményes.

A jövő héten az edzések mellett egy felkészülési találkozó (Szeged 2011-G.A. idegenben) vár a csapatra, majd mához két hétre a Magyar Kupa nyolcad döntőjének első mérkőzésére kerül sor.

Aqvital FC Csákvár – Szolnoki MÁV FC 1-3 (0-2)
Szolnok:
Keserű (Molnár-Farkas, 46.) – Csirmaz (Földi, 60.), Balogh (Tóth B. 76.), Papp, Magyar (Hajba, 46.) – Kenderes, Berdó – Rokszin, Pantovic, Pintér (Tóth L., 46.) – Oalsz.
Gólszerző: Oldal T. (65.), ill. Olasz (23.), Papp (37.), Olasz (75.)

Élő közvetítés