2024. március 4. ( hétfő )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Döntetlen az osztálytárssal

IMG_20170126_141004

Döntetlen az osztálytárssal

Három nap – három mérkőzés. Mai ellenfelünk a szintén Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő Mosonmagyaróvár volt. A jó iramú találkozó első félidejében is jobbára a mezőnyben küzdöttek a csapatok a kapuk nem igazán forogtak veszélyben.  A 35. percben az egykor nálunk is védő Tarczy Pál hibáját használtuk ki. A hazaiak hálóőre egy beadás után kiejtette a labdát, Pintér Norbert szemfülesen rácsapott, s a 16-os vonalára érkező Rokszin Ádám elé gurította a játékszert, aki egyből a hálóba vágta.

A térfélcserét követően sem változott sokat a játék képe. Támadtunk, mentünk előre, ám az utolsó passzokba mindig hiba csúszott. A 70. percben szöglet után Németh Márk fejjel volt eredményes, s mivel már több gól nem született a mérkőzésen, így 1-1-es döntetlennel ért véget a találkozó.

Holnap „csak” edzés szerepel a programban, még szombaton a tábor záró napján a Csákvárral játszunk felkészülési mérkőzést.

Credobus Mosonmagyaróvár – Szolnoki MÁV FC 1-1 (0-1)
Szolnok: Molnár-Farkas – Csirmaz (Hajba, 65.), Balogh (Horgosi, 65.), Magyar – Kenderes, Kovács O. (Berdó, 73.) – Rokszin (Tóth L., 46.), Pantovic (Földi, 73.), Pintér – Olasz (Kovács T., 65.)
Gólszerző: Németh M., ill. Rokszin

Élő közvetítés