2024. július 24. ( szerda )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Sorsolnak a kupában – FRISSÍTVE

Print

Sorsolnak a kupában – FRISSÍTVE

Szerda délelőtt rendezik meg a MOL Magyar Kupa 2. fordulójának sorsolását. Mivel csapatunk a hétvégén továbbjutott a Szegedi VSE ellen, így érdekeltek vagyunk az eseményen.

Az MLSZ Versenybizottsága a hatályos 2023-2024. évi MOL Magyar Kupa versenykiírásának 8. pontja alapján a kupába benevezett csapatokat földrajzi elhelyezkedésük alapján négy sorsolási csoportba sorolta be (Észak-Kelet, Dél-Kelet, Észak-Nyugat, Dél-Nyugat). Mi a Dél-Kelet csoportba kerültünk, melybe rajtunk kívül a következő 15 sportszervezet került: Algyő, Bajai LC, Békéscsaba 1912 Előre, BKV Előre, Duanaharaszti, ESMTK, Meton-FC Dabas, Kecskeméti LC, Kelen SC, Körösladányi MSK, Mezőmegyer, Makó FC, Monor, OMTK-ULE 1913, Pilisi LK, Szarvasi FC, III. Kerületi VE.

A kialakított sorsolási csoportokba került csapatok kerülnek egymással összesorsolásra. A csoporton belül nincs kiemelés, bárki játszhat bárkivel.

A MOL KUPA stábja az idei kupaszezon 2. fordulójának sorsolását élőben fogja közvetíteni, melyet a MOL KUPA hivatalos TikTok csatornáján lehet követni 2023. augusztus 9-én (szerda) 10 órától. Csoportunk párosításait a tervek szerint 10.30 órától sorsolják. Az esemény az alábbi linken követhető figyelemmel:

https://www.tiktok.com/@molkupa?is_from_webapp=1&sender_device=pc

Frissítés:

A 2. fordulóban a szintén harmadosztályú Kelen SC lesz az ellenfelünk. A mérkőzés helyszíne a Tiszaligeti Stadion, az időpontja:

2022. augusztus 26. 16.30 óra

Élő közvetítés