2019. december 10. ( kedd )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Sokat már nem hibázhatunk

19.04.14.

Sokat már nem hibázhatunk

Az NB III. Keleti csoport 23. fordulójában az Eger csapatát fogadjuk. A múlt hétvégi Füzesgyarmat elleni vereséget követően Tóth Tibort Csábi József váltotta a vezetőedző posztján. Az 52 éves szakember harmadik alkalommal irányítja a felnőtt csapatunkat.

A tavaszi idénybeli szereplésünk eddig nem úgy alakult, ahogyan azt előzetesen vártuk. Hat mérkőzésen három győzelem mellett háromszor vereséget szenvedtünk. Ennek az ötvenszázalékos mérlegnek, illetve a Jászberény hibátlan teljesítmények köszönhetően a megyei riválisunk nemcsak ledolgozta a téli szünetben lévő hétpontos hátrányát, hanem már kétpontos előnyre tett szert. Kár szépíteni, legutóbb óriási pofonba szaladtunk bele. Reméljük, olyanok leszünk mint a jó bokszoló, aki megrázza magát, s végül megnyeri a párharcot. Ahhoz, hogy elérjük célunkat, azaz a feljutást, már sokat nem hibázhatunk.

Az Eger ellen már Csábi József készítette fel a csapatot, aki a 48. alkalommal ül ma a szolnoki kispadon. A játékoskeretből Szabó Tamás eltiltása miatt nem állhat a rendelkezésére. Mivel az ősszel Egerben vereséget szenvedtünk, így még egy okunk van arra, hogy mindenképpen itthon tartsuk a három pontot.

Mai ellenfelünk vereséggel kezdte a tavaszt, majd kétszer is győztesen hagyta el a pályát. Az utóbbi három találkozóján egyaránt vereséget szenvedett. Vitányi László tanítványai sorozata bízunk benne nem ma szakad meg.

A mérkőzés 16.00 órakor kezdődik, a játékvezető Borbás Bottyán Aurél lesz.

Élő közvetítés