2020. október 21. ( szerda )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Sikeres hét

IMG_9936

Sikeres hét

A felkészülés negyedik hetében két találkozón is pályára léptünk, s mindkettőn győzelmet arattunk.

Szerdán az NB III. Keleti csoportjának második helyezettjének otthonában léptünk pályára. A mérkőzés első helyzetét mi hagytuk ki, Pantovic lövésénél a felső léc sietett az ESMTK kapusának segítségére. A 35. percben a hazaiak Soós Bence révén megszerezték a vezetést, ám Pintér Norbert miatt ez tiszavirág életűnek bizonyult. A 37. percben középpályásunk szép lövésével sikerült egyenlíteni. A második félidőben is inkább a mezőnyjáték dominált. A 79. percben Katona György parádés lövését szerencsével hárította a hazaiak kapusa, ám érkezett Nyerges Arnó, s fiatal támadónk a kapuba lőtte a kipattanó labdát. A 88. percben Olasz Dénes lépett ki a lesre játszó védők között, és szép mozdulattal emelte a labdát a hálóba a kifutó erzsébeti hálóőr fölött.

ESMTK – Szolnoki MÁV FC 1-3 (1-1)

Szolnok: Csáki – Molnár (Földi, 75.), Horgosi (Tóth B., 64.), Balogh M. (Papp, 64.), Csirmaz – Kenderes (Berdó, 64.), Farkas A. (Bonivárt, 64.) – Angyal (Katona, 56.), Pintér N. (Tóth L., 46.), Pantovic (Olasz, 56.), Jasarevic (Nyerges, 75.). Vezetőedző: Balogh Pál.

Gólszerző: Soós (35.), ill. Pintér (37.), Nyerges (79.), Olasz (88.)

Szombaton a Békéscsabát fogadtuk a Tiszaligetben. Ellenfelünk nem a legerősebb összeállításban érkezett, ugyanis a mai napra két találkozót is lekötöttek. Sajnos erről elfelejtettek értesíteni bennünket… Az időjárás nem fogadta kegyeibe a két csapatot, ugyanis folyamatos havazásban kellett pályára lépniük a játékosoknak. Mindkét együttes próbált alkalmazkodni az ideálisnak egyáltalán nem nevezhető pályaviszonyokhoz.  Az első félidő derekán Tóth László szerzett labdát a csabai kapu közelében, majd beadására érkezett Olasz Dénes és a rövid felső sarokba lőtt. A fordulás után is nemcsak egymással, hanem a körülményekkel is küzdöttek a felek. A 70. percben Tóth Balázs remek labdával indította a mélységből induló Kánya Norbertet, aki átvétel után, 12 méterről a hosszú alsó sarokba gurított. Már mindenki a találkozó végét várta, nem úgy Farkas Aurél, aki Kánya Norberttől kapott passz után, a 16 sarkáról a hosszú alsó sarokba lőtt.

Szolnoki MÁV FC – Békéscsaba 1912 Előre 3-0 (1-0)

Szolnok: Csáki – Molnár, Horgosi (Tóth B., 60.), Balogh M. (Papp, 46.), Földi (Berdó, 46.) – Kenderes (Bonivárt, 60.), Farkas A. – Csirmaz (Kánya, 46.), Katona (Pantovic, 46.), Tóth L. (Angyal, 46.) – Olasz (Nyerges, 60.). Vezetőedző: Balogh Pál.

Gólszerző: Olasz (29.), Kánya (70.), Farkas A. (90.)

Élő közvetítés