2020. október 21. ( szerda )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Döntetlen Pápán

IMG_0027

Döntetlen Pápán

Vasárnap este érkezett meg csapatunk Sárvárra, ahol egy hétig tartózkodik. Hétfőn két edzés szerepelt a programban, ma délután pedig már felkészülési mérkőzésen léptünk pályára az NB III. Nyugati csoport negyedik helyezettje, a Pápa vendégeként.

A találkozó 8. percében gólt szerzett a hazai csapat, azonban les címén érvénytelenítette a játékvezető a találatot. A félidő derekán két egymást követő szöglet után adódott helyzet a pápai kapu előtt azonban ezek kimaradtak. A félidő végén Nyerges Arnó cselezte le magát az alapvonalig, majd a középre lőtt labdáját Kánya Norbert próbálta meg a kapuba jutatni, azonban a hazaiak cerberusa ezt megakadályozta.

A térfélcserét követően óriási védelmi hibánkat használta ki Skriba Máté. Az 50. percben kapusunk és a védőink nem értették meg egymást, így a pápai támadó az üres kapuba guríthatott. Öt perc elteltével érkezett a válaszunk. Angyal Norbert nagyszerű labdával ugratta ki a védők közül kibújó Katona Györgyöt, középpályásunk a kimozduló kapus mellett 8 méterről higgadtan a hosszú alsó sarokba lőtt. A két gólt már nem követte több, igaz erre nagyon egyik csapatnak sem volt esélye, így maradt a döntetlen.

Folytatás holnap a Soproni VSE vendégeként.

Pápai Perutz FC – Szolnoki MÁV FC 1-1 (0-0)

Szolnok: Csáki – Ágoston, Tóth B., Papp, Molnár (Farkas A., 75.) – Berdó, Bonivárt – Kánya, Katona, Nyerges – Angyal. Vezetőedző: Balogh Pál.

Gólszerző: Skriba (50.), Katona (55.)

Élő közvetítés