2019. december 7. ( szombat )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Putnokon lépünk ma pályára

ICS_9022

Putnokon lépünk ma pályára

A 2017-2018.évi NB III. Keleti csoportjának harmadik helyezettjének otthonában lépünk ma pályára. A dobogós helyezés ellenére jelentősen átalakult a Putnok csapatának kerete, s talán kijelenthetjük nem gyengültek. Többnyire a másodosztályú Kazincbarcikáról igazolták át Putnokra, ugyanis Bene Attila (21 mérkőzés /0 gól), Dan-Marius Constantinescu (23/0), Süttő Attila (31/1), Tóth Szabolcs (29/3) és Varga Márkó (21/4) is onnan érkezett. Rajtuk kívül még Csicsvári Martin (Csorna), Elek István (Bánhorváti), Fülöp Gergő (Nyíregyháza), Mahalek Marcell (DVTK) és Mezőssy Levente (Puskás Akadémia) lett tagja a borsodi csapat keretének. A Koszta Péter által irányított együttest erősíti a nálunk is megfordult Csirszki Martin, valamint a több másodosztályú találkozóval rendelkező Zimányi Ádám, de rutinos védőnek számít Nyisalovits Donát is.

Ami a csapatunkat illeti, a héten rendeződött Kovács László Botond átigazolása. A 21 éves középpályás a Csorna együttesétől került hozzánk. Érkezésével véglegesnek mondható az őszi keretünk, bár augusztus 31-ig még van lehetőség igazolni.

Gól nélküli döntetlennel kezdtük a bajnokságot, bár a helyzetek a Salgótarján ellen is megvoltak, azonban azokat nem sikerült gólra váltani. Reményeink szerint ma ezen változtatunk, s legalább egy labdarúgónk feliratkozik a góllövőlistára. Az első fordulóban két sárga lap után kiállított Horgosi Donát egy mérkőzésre szóló eltiltását tölti, még az akkor csereként beállt Nagy Csongor sérülés miatt nem áll Tóth Tibor vezetőedző rendelkezésére a mai találkozón.

Eddig mindössze kétszer találkozott a két csapat bajnoki mérkőzésen, méghozzá a 2012/2013-as szezonban az NB II-ben. Egy győzelem és egy vereség az egymás elleni mérlegünk.

A mérkőzés 17.00 órakor kezdődik, a játékvezető Mencsik László lesz.

Élő közvetítés