2019. április 21. ( vasárnap )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Négy gól született egyenlő eloszlásban a főpróbán

IMG_0370

Négy gól született egyenlő eloszlásban a főpróbán

Utolsó felkészülési mérkőzésünket játszottuk szombaton, ugyanis jövő hét végén rajtol az NB III-as pontvadászat. Ezúttal a szintén harmadosztályú, Nyugati csoportban szereplő, ott az elmúlt két szezonban egyaránt dobogós Érd vendégeként léptünk pályára.

Utazás ide – korai kezdés (10.30) oda már az első percben megszereztük a vezetést. Az ellenfél térfelén szereztünk labdát, melyet Tisza továbbított a remek ütemben kiugró Laczkó Milán elé, aki egy érintés után a kifutó kapus mellett a hálóba gurított. A 15. percben egyenlített a házigazda, miután bal oldali beadást követően Kelemen Patrik a hosszú ötös sarkáról kapásból a hálóba lőtte a labdát. A 22. percben Annus Árpád egy kontratámadásunk végén tornáztatta meg a hazaiak hálóőrét. Ezt követően jobbára a mezőnyben folyt a játék a kapuk nem igazán forogtak veszélyben.

A második félidő két helyzettel indult, előbb Koós Gábor nem találta el jól a labdát, majd Simon Attila hagyta ki a ziccert. A folytatásban ugyan többet birtokoltuk a labdát, ám igazán veszélyt nem jelentettünk kapaura. A 88. percben végül gólt eredményezett a mezőnyfölényünk, Kiss Csaba beadást középen Nagy Csongor 12 méterre a kaputól átvette, majd kilőtte a jobb alsó sarkot. Azt hogy mégsem győzelemmel zártuk a találkozót magunknak köszönhetjük, ugyanis a 90. percben egy védelmi hibánkat kihasználta a hazai csapat.

Augusztus 4-én 17.00 órakor a Vágó Attila által irányított Salgótarjáni BTC-t fogadjuk a Tiszaligetben az NB III Keleti csoport első fordulójában.

Érdi VSE – Szolnoki MÁV FC 2-2 (1-1)

Szolnok: Molnár-Farkas – Ágoston (Kotula, 69.), Horgosi, Papp (Kiss Cs., 69.), Szabó R. – Tisza, Karacs (Popovics, 69.) – Kánya (Nádházi, 69.), Laczkó (Kovács B., 69.), Annus (Kun, 69.) – Simon A. (Nagy Cs., 69.). Vezetőedző: Tóth Tibor.

Gólszerző: Laczkó (1.), Kelemen (15.), Nagy Cs. (88.), Honti (90.)

Élő közvetítés