2020. február 23. ( vasárnap )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Mikor, ha most nem!

CSI_8050j

Mikor, ha most nem!

Alaposan átalakult mai ellenfelünk kerete a nyáron, hiszen kilenc játékos érkezett, még heten távoztak. A szakmai stábban is történt változás, Klausz László helyett Supka Attila lett a vezetőedzője. Az első fordulóban, idegenben gyűjtötte be a három pontot a Szeged 2011-Grosics Akadémia csapata, majd ezt követően kétszer is vereséget szenvedett. Előbb hazai pályán a Békéscsabától, az előző fordulóban pedig a Vác vendégeként. Éppen ezért sem számíthatunk könnyű mérkőzésre, hiszen az ő szempontjukból „mikor, ha most nem” javítanak, s indulnak el fölfelé.

Ezt a hitüket erősítheti, hogy bizony a statisztika mellettük szól. A magyarfutball.hu alapján a 28 másodosztályú bajnoki mérkőzésből 19 (!) alkalommal a szegedi csapat nyert. Nem sokkal jobb a helyzet, ha csak a Szeged 2011 néven lejátszott mérkőzéseket nézzük ugyanis, 10 mérkőzésből mindössze kétszer győztünk, idegenben még egyszer sem.

Azonban a fentiek miatt nem feltartott kezekkel érkezünk Gyulára. Miért is tennénk, hiszen három mérkőzés után öt pont szerepel a nevünk mellet, a 6. helyen állunk a tabellán. Az utolsó két találkozón gólt sem kaptunk, az idénybeli egyetlen idegenbeli mérkőzésen, a Soroksár ellen győzelmet arattunk. Azaz „mikor, ha most nem” szerezzük meg a három pontot.

Ami a keretet illeti, Lakatos Csaba személyében tegnap új labdarúgót igazoltunk. A 19 éves bal oldali védőként számításba vehető játékos a Ferencvárosból érkezett. Katona György bokasérüléssel, még Magyar Bence térdsérüléssel bajlódik, hogy kettőjük közül ki tudja vállalni a játékot, az csak a találkozó előtt derül ki.

A mérkőzés 17.30 órakor kezdődik, a játékvezető Molnár Attila lesz.

Élő közvetítés