2024. május 27. ( hétfő )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Magyar Kupa negyeddöntő – Első felvonás

Pantovicra és társaira első osztályú ellenél vár

Magyar Kupa negyeddöntő – Első felvonás

A Magyar Kupa idei kiírásában jelenleg a nyolc között vagyunk. Az elődöntőbe jutást az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC elleni két találkozón lehet kivívnunk, az első mérkőzést ma rendezik a borsodi városban. A házigazdák számítanak a párharc esélyesének, azonban mi sem mondunk le könnyen álmainkról.

Ellenfelünk pihenten „érkezik” a meccsre, hiszen legutóbb március 11-én léptek pályára tétmérkőzésen. A télen Pintér Attilát Tomiszlav Szivics váltotta a vezetőedzői poszton. Az új trénerrel jól sikerült a bajnoki rajt, hiszen 3-0-ra legyőzték hazai pályán a DVTK-t, az azóta lejátszott három találkozóból azonban mindössze egy pontot gyűjtöttek. A Magyar Kupa előző fordulójában már Szivics irányításával két döntetlent (0-0, 1-1) játszottak a szintén első osztályú Gyirmóttal, idegenben lőtt góllal jutottak tovább.

Ami csapatunkat illeti, mindenki túltette magát a pénteki, Kisvárda elleni vereségen. Ahogy a győzelmeket, úgy az idei első vereséget is a helyén kezeljük, készülünk az újabb feladatra. Az idei kupa sorozatban – nem lebecsülve eddigi riválisainkat (Monor, Dunaújváros, Baktalórántháza, Szentlőrinc) – most játszunk a legerősebb ellenféllel. A keretből négy játékos nem áll a szakmai stáb rendelkezésére. B.Tóth Balázs, Magyar Bence, Rokszin Ádám és Török Milán kihagyja a mai találkozót.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik, melyet az M4 élőben közvetít. A játékvezető Németh Ádám lesz.

Élő közvetítés