2019. november 19. ( kedd )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Kiénekelték a sajtot a szánkból

19.05.21.

Kiénekelték a sajtot a szánkból

Tulajdonképpen már a célegyenesben tart az NB III-ban a „versenyfutás”. Minden pont megszerzése óriási jelentőséggel bír, éppen ezért nem kell teljesen elkedvetlenednünk, amikor azt látjuk, hogy vasárnap csak egy pontot szereztünk.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy jobbára csapatunk akarata érvényesült a mérkőzésen, jól példázza ezt, hogy Simon Attila többször is gólhelyzetbe került az első játékrészben. A 30. percben ki is használt egy kínálkozó lehetőséget, amikor is gyönyörűen emelte a kifutó Florin kapus fölött a kapuba a játékszert. Több kecsegtető kontránkat pedig csak szabálytalanul tudták megállítani a vendégek. Ennek eredményeként kapott sárgát Belényesi és Zanko is.

A probléma inkább ezután történt. Támadásaink a második félidőben nem a kellő figyelemmel zárultak és nem tudtuk növelni előnyünket. Pedig Laczkó Milán is szép lövést eresztett meg az 50. percben, de nem tudott túljárni a vendég hálóőr eszén. Az addig rengeteg apró (és nem apró) szabálytalanságot elszenvedő támadónk lövését követően viszont már válasz is jött a vendégektől. Fodor lövése nem sokkal szállt a kapunk fölé. A 69. percben viszont pontot tehettünk volna a mérkőzés végére, de… nem így alakult. Simon remekül „tálalt” Annus elé egy kontra végén, de támadónk nem tudta gólra váltani a pazar labdát. Már a ráadás perceit éltük, amikor egy meglehetősen vitatott góllal egyenlített a Cigánd.

Sajnos a remélt három pontból csak egy lett, de a vetélytársak eredményeinek tudatában is kijelenthetjük, hogy továbbra is a saját kezünkben van a sorsunk. Nem lesz könnyű, de a csapatnak, a klubnak és a szurkolóknak együtt sikerülhet!

Élő közvetítés