2024. július 24. ( szerda )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Kezdődik!

Ics_7270

Kezdődik!

Június 4-én Soroksáron győzelemmel fejeztük be az előző szezont, ma este azonban már 2017-2018. évi Merkantil Bank Liga NB II rajtol. A nyitófordulóban hazai pályán kezdhetünk, s azt a Dorog csapatát fogadjuk, mely ellen van törleszteni valónk…

Kezdjük ott, hogy ellenfelünk volt az egyetlen csapat mely az előző bajnokságban oda-vissza legyőzött bennünket. Ráadásul az idén májusban a Tiszaligetben megrendezett mérkőzésen harminc perc után már háromgólos előnyre tettek szert. A folytatásban feljavultunk, azonban 4-2-es vereséget szenvedtünk. Még egy kis történelem, legutóbb 1997. augusztus 17-én sikerült megszerezni a három pontot a Dorogtól.

Ellenfelünknél nem csak a keretben, hanem a szakmai stábban is történt változás. Németh Szabolcsot, Schindler Szabolcs váltotta a kispadon. A szolnoki szurkolóknak ismerős lehet a név, ugyanis 2010 őszén, amikor is az NB I-ben szerepeltünk nálunk játszott a Dorog vezetőedzője.

Ami a csapatunkat illeti, a tavalyi keretből Dedics Alex, Csirmaz István (Mezőkövesd), Hajba Tamás (Csorna), Kovács Olivér (KBSC), Molnár-Farkas Tamás (Kisvárda), Rokszin Ádám (ETO FC Győr), Pantovic Nikola és Török Milán távoztak. Az érkezők rovatba Angyal Norbert (Cigánd), Farkas Aurél (Szeged 2011), Hrabina Alex (Békéscsaba), Jasarevic Mahir (Mosonmagyaróvár), Katona György (Cigánd) és Molnár Róbert (Cigánd) neve került fel. A felkészülési mérkőzéseken mindkét arcát megmutatta csapatunk, ám ezek eredményeiből messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni. A pontvadászat ugyanis most indul.

A mérkőzés 18.00 órakor kezdődik, a játékvezető Vad II István lesz.

Élő közvetítés