2023. március 20. ( hétfő )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Kétgólos vereség Dorogon

11.26.

Kétgólos vereség Dorogon

Hétközi fordulót rendeztek a Merkantil Bank Liga NB II.-ben, szerdán csapatunk a Dorog vendégeként lépett pályára. Nem indítottuk jól a mérkőzést, hiszen már a 4. percben rezdült a háló. A hazaiak támadója Szabó Lukas Kovács Olivér szorításából kapura lőtt, a labda a hosszú kapufáról csorgott a gólvonal mögé. A 11. percben akár egyenlíthettünk is volna, de a másik oldalon a kapufa a hazaiakkal volt… Oldalszabadrúgás után Kovács Olivér fejese arról pattant vissza a mezőnybe. A 16. percben Papp rúg luftot, a labda Szedlár elé kerül, 11 méterről ellövi a kifutó Csáki mellett, de a kapufát találta el. A 32. percben megduplázta előnyét a hazai gárda. Szöglet után Izing lő kapura, a lövést blokkoljuk, ám a labda Szabó Lukas elé kerül, aki megszerzi csapata és saját maga második találatát, miután 6 méterről lő a hálóba.

A térfélcsere után, az 54. percben Rokszin tornáztatja meg Mursitsot, de dorogi hálóőr véd, még ha ki is pattan róla a labda. A 66. percben Szabó Lukas lábán a labda, azonban a kontratámadás végén az ötös sarkáról a kapu fölé durrant. A 86. percben Tóth László szépíthetne egy kiugratás után, azonban támadónk sokáig kivárt, így a kivetődő Mursitsban elakad a labda, mely azért így is gólba tart, azonban egy védő két méterrel a vonal előtt kivágja azt, így 2-0-s hazai sikerrel ért véget a mérkőzés.

A találkozó krónikájához tartozik, hogy a 88. percben pályára lépett Antal Gábor. A 17 éves fiatalembernek ez volt az első felnőtt bajnoki mérkőzése. Az édesapja – egykori labdarúgónk, edzőnk – ezúttal a dorogi padon foglalt helyet asszisztensedzőként.

Folytatás vasárnap, amikor is a Tiszakécske látogat a Tiszaligetbe.

Élő közvetítés