2019. december 7. ( szombat )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Kétgólos győzelem Hatvanban

07.11.

Kétgólos győzelem Hatvanban

Szerda este a szintén osztályt váltó – az NB III-ba feljutó FC Hatvan – vendégeként léptünk pályára. Nem lehet azt mondani, hogy csapatunk rápihent a találkozóra, ugyanis mind hétfőn, mind pedig kedden két-két edzés szerepelt a programban. Igaz, kell az erőgyűjtés, ugyanis minimum 22 tétmérkőzés vár labdarúgóinkra augusztustól.

Az első félidőben végig irányításunk alatt tartottuk a mérkőzést. Nem hagytuk kibontakozni a Heves megyei együttest. Már a saját térfelükön letámadtuk őket, amikor pedig nálunk volt a játékszer igyekeztünk minél hamarabb a kapujuk elé kerülni. Látványos akciókat is vezettünk, azonban a végjátékba sok hiba csúszott. A játékrész közepén egy öngóllal sikerült vezetést szereznünk, melyet a 40. percben Simon megduplázhatott volna, ám támadónk ezúttal kihagyta a ziccerét.

A szünetben hat helyen változtatott a szakmai stáb. Az 52. percben sikerült tovább növelni előnyünket, Szokol indításával Rokszin futotta le védőjét, majd Laczkóhoz passzolt, aki a kifutó kapus előtt még tovább tudta pöckölni a labdát, így az érkező Annusnak nem okozott gondot az üres kapuba gurítania azt. A 60. percben újabb személyi változásokat eszközölt vezetőedzőnk, melynek következtében már szerkezetet is váltottunk. A hazaiak igyekeztek szépíteni az eredményen, legközelebb a 80. percben jártak hozzá, ám Torpa lövését védte a próbajátékon szereplő Kormos Dávid. A 22 éves hálóőr a 92. percben is hárított, így kapott gól nélkül hoztuk le a felkészülési mérkőzést.

Ez az első mérkőzés, amikor van egy kis hiányérzetem, igaz nyertünk. Úgy láttam, hogy a harmadik hét közepén kissé fáradtabbak voltak a fiúk. Ma a technikai hibákból, a ki nem kényszerített hibákból volt több, ezért volt az, hogy sajnos nem tudtunk több gólt rúgni. Domináltunk, az utolsó harmadig nagyon jól megcsináltuk a játékot, ám a támadó zónában azonban több hibát is vétettünk. Nyilván ennek vannak okai. Ilyen az élet, hogy ilyenkor pont sikerült nyernünk, hozzáteszem egy osztállyal lentebb lévő csapat ellen. Készülünk tovább, a hétvégén is van mérkőzésünk, sőt a jövő héten három is. – nyilatkozta Csábi József vezetőedző.

FC Hatvan – Szolnoki MÁV FC 0-2 (0-1)

Szolnok, 1. félidő: Csáki – Csirmaz, Papp, Horgosi, Szabó R., Kotula – Tóth B., Tisza, Földi – Simon, Laczkó. 2. félidő: Kormos – Csirmaz (Sitku, 60.), Szokol, Horgosi (Pataki, 60.), Kovács O., Kotula (Kurdics, 60.) – Tóth B. (Kulcsár, 60.), Berdó, Rokszin – Annus, Laczkó. Vezetőedző: Csábi József.

Gólszerző: Kovács Á. (30., öngól), Annus (52.)

Élő közvetítés