2020. január 29. ( szerda )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Győzelemmel zártuk a hetet

07.13.

Győzelemmel zártuk a hetet

Második felkészülési mérkőzését játszotta csapatunk a héten. Ma az NB III-as, FC Dabas együttesét fogadtuk.

A 13. percben szereztük meg a vezetést, Földi Marcell szögletét az ötösről Papp Szilárd fejelte védhetetlenül a pest megyei csapat kapujába. A 35. percben ismét egy védőnk – ezúttal Szabó Richárd – volt eredményes, miután a Simon Attilával történt összjáték végén jobbal kilőtte a hosszú alsó sarkot. A szünetben ezúttal csak négy helyen változtatott a stáb, a többiek a 61. percben léptek pályára. A 66. minutumban egy kontratámadás végén szépített a Dabas, Takács Kornél a rövid felsőbe lőtte a játékszert. A 3-1-es végeredményt Laczkó Milán állította be a 80. percben, amikor is Tóth Benjámin passzából a kifutó kapus lába között az ötös sarkáról gurított a kapuba.

Csábi József:A harmadik hét végén járunk, egyre több mérkőzés van a lábunkban. Hál’ Istennek ma ismét azt tudom mondani, hogy jó érzéseim vannak a találkozóval kapcsolatosan. Tetszett a csapat szellemisége, ahogyan futballozott, szinte majdnem a mérkőzés teljes egészében. Az első tíz percben, valamint a második félidőben voltak hullámvölgyek, de ezektől eltekintve azt éreztem, hogy tetszetősen is játszottunk. Még mindig a helyzetkihasználással van problémánk, ha nem is mindegyiket – mert azért olyan ritkán van – de legalább a felét be kellett volna rúgni, s akkor még szebb lett volna az eredmény is.

Szolnoki MÁV FC – FC Dabas 3-1 (2-0)

Szolnok: Molnár-Farkas (Haris, 61.) – Sitku (Csirmaz, 46.), Papp (Pataki, 61.), Szabó R., Bárdos (Kotula, 61.) – Berdó (Tóth B., 46.), Tisza (Kovács O., 46.), Földi (Kulcsár, 61.) – Annus (Horgosi, 46.), Simon (Kurdics, 61.), Rokszin (Laczkó, 61.). Vezetőedző: Csábi József.

Gólszerző: Papp (13.), Szabó R. (35.), Laczkó (80.), ill. Takács K. (66.)

Élő közvetítés