2023. június 3. ( szombat )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Keserű győzelem

ICS_7817

Keserű győzelem

A Merkantil Bank Liga NB II. 38. fordulója nem mindennapi izgalmakat és drámákat hozott. Csapatunk a már hosszú hetek óta kiesett Sopron előtt állt a záró forduló előtt, de még volt esélye, hogy kivívja a bennmaradást. Bár tudtuk, hogy nem a saját kezünkben van a sorsunk és a mi házi feladatunk pedig a Nyíregyháza legyőzése.

Ennek megfelelően kezdte a mérkőzést csapatunk. Igyekezett minden erejével támadni és kapuja elé szorítani a vendégeket. Több ígéretes támadást vezettek játékosaink, de a Szpari blokkjai vagy a néhány centivel célt tévesztett lövéseink mind azt eredményezték, hogy gólt nem sikerült szereznünk.

A nézőtéren pedig folyamatosan terjedtek a friss információk a párhuzamosan rendezett mérkőzésekről. Mint már tudjuk, azok nem a legjobban alakultak számunkra.

Az első félórát követően kezdett magára találni a Nyíregyháza. Hornyák két lövéssel is észre vétette magát, de egyszer nem talált kaput, egyszer pedig az ifjú hálóőrünk, Csáki Kálmán fogott ki rajta. Itt kell megjegyezni, hogy a szolnoki nevelésű kapus, első NB II-es meccsét játszotta, amin remek teljesítményt nyújtott.

A második játékrészben már az idővel is versenyt futott csapatunk, nem csak a vendégjátékosokkal. Böcskei játékvezető pedig óriási tempóban kezdte osztani a sárga lapokat, mintha félt volna, hogy a rendes játékidőben nem tud lapot adni minden játékosnak.

Mindent megtett a csapatunk, de csak nem akart megszületni a vezető gólunk. Csirmaz István számos alkalommal futott el a széleken, de beadásaiba vagy belepiszkáltak, vagy támadóinkhoz eljutott ugyan a játékszer, de Jova védett. A keserves próbálkozások ugyan a 91. percben meghozták az eredményt, Csirmaz találatával megnyertük a mérkőzést, de…

Sajnos a többi mérkőzés eredményeinek tükrében ez a siker nem ért bennmaradást. Így az 1995-1996-os szezont követően újra a harmadik vonalban leszünk érdekeltek.

Hogy hogyan tovább? Hamarosan kiderül. Hajrá MÁV!

Élő közvetítés