2020. július 15. ( szerda )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

A játék elfogadható volt, az eredmény nem

07.04

A játék elfogadható volt, az eredmény nem

Tegnap este lejátszotta csapatunk a szezon első felkészülési mérkőzését. Az „osztálytárs” Nyíregyháza Spartacus FC vendégeként léptünk pályára.  Mi kezdtük jobban a mérkőzést, a hazaiak kapusának akadt kétszer is védeni valója a találkozó elején. A 41. percben szinte helyzet nélkül szerzett gólt a hazai együttes.

A térfélcserét követően is jobbára a mezőnyben birkóztak a felek, mígnem a 77. percben újabb nyíregyházi gólt láthatott a közönség. Ha kiegyenlítenünk nem is, de szépíteni sikerült. A 89. percben Laczkó Milán cselezte le magát a baloldalon, majd az alapvonal és az ötös találkozásánál középre adott, ahol érkezett Annus Árpád és a kapuba kotorta a játékszert.

Együttesünkben több régi-új labdarúgó is szerepelt. Berdó Péter, Csirmaz István és Kovács Olivér neve ismerős lehet szurkolóinknak a korábbi évekből. Rajtuk kívül még Kárász Krisztián és Turcsik Tamás voltak azok, akik nem szerepeltek az előző szezonban az NB III-as bajnokcsapatunkban.

Nyíregyháza Spartacus FC – Szolnoki MÁV FC 2-1 (1-0)

Szolnok, 1. félidő: Csáki – Csirmaz, Papp, Horgosi, Szabó R., Kotula – Tóth B., Tisza, Berdó – Simon, Nagy O. 2. félidő: Molnár-Farkas – Kárász, Kovács O., Szabó R., Sitku – Karacs, Turcsik – Nádházi, Földi, Laczkó – Annus. Vezetőedző: Csábi József.

Gólszerző: Kovács N. (41.), Svedyuk (77.), ill. Annus (89.)

Kép: www.facebook.com/Nyíregyháza-Spartacus-FC-136348383172912/

Élő közvetítés