2023. február 2. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Információ a Cegléd elleni mérkőzésről

07.02.

Információ a Cegléd elleni mérkőzésről

Ma 19.00 órától az NB III-as Ceglédi VSE csapatával mérkőzünk meg a Tiszaligeti Stadionban. Jövő hétvégén már bajnoki pontokért lépünk pályára, így ez az utolsó felkészülési találkozónk. A mérkőzésre a belépés ingyenes.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a hatályban lévő kormányrendeletnek megfelelően azonban a sportrendezvények látogatásának feltétele a védettségi igazolvány megléte. Nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, 18. életévüket be nem töltött személyek vehetnek részt.

Éppen ezért a stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat ellenőrizni fogja a plasztik kártya formátumú védettségi igazolvány (vagy applikáció) és a személyi igazolvány meglétét. Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni.

A mérkőzésre a hazai 4-es pénztár kerül megnyitásara, mely a Tiszaligeti sétány felől közelíthető meg. A vendégpénztár, valamint a főépületnél található 1-es (VIP) és 2-es (öregfiúk) pénztár zárva lesz.

Élő közvetítés