2024. június 20. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Időpontmódosítások

MLSZ

Időpontmódosítások

Két, az őszi szezonban megrendezésre kerülő bajnoki mérkőzésünk időpontja is megváltozott. Mind a Cegléd ellen hazai környezetben, mind pedig a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. otthonában egy nappal korábban játszunk.

Az MLSZ Versenybizottságához az elmúlt héten két bajnoki mérkőzésünk kapcsán is beadvány érkezett az aláírásunkkal. A Cegléd elleni találkozó időpontjának módosítását mi kértük, hiszen a 25. Gulyásfesztivál fő napja, éppen szeptember 9. szombat, mely a szomszédvárak rangadójának napja lett volna. Biztonságtechnikai szempontból kértük, hogy a találkozó egy nappal korábban pénteken kerüljön megrendezésre, s mivel ebbe beleegyezett a Cegléd is, így Versenybizottság is hozzájárult.

2023. szeptember 8. (péntek) 16.00 óra
Szolnoki MÁV FC – Ceglédi VSE

A Szeged-Csanád Grosics-Akadémia II. részéről viszont hozzánk érkezett kérés, mert az egymás elleni bajnoki találkozó időpontjában az NB II.-es csapatuk is hazai környezetben játszik. Mivel ugyanazon napon nem kívántak mérkőzést játszani, így beleegyeztünk kérésükbe, ők pedig a miénkbe, így egy nappal korábban és 13.00 órai kezdéssel mérkőzünk meg velük.

2023. november 4. (szombat) 13.00
Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. – Szolnoki MÁV FC

Élő közvetítés