2020. április 6. ( hétfő )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Húsvét vasárnap Egerszegen

ICS_4525

Húsvét vasárnap Egerszegen

Itt a Húsvét, itt a nyúl… Csapatunk pedig ma délután Zalaegerszegen lép pályára. Ott, ahol az elmúlt időszakban nem sok babér termett számunkra, hiszen pontot is csak egyszer, 2014. május 9-én szereztünk.

Ha valaki azt mondja a bajnokság előtt, hogy 25 mérkőzés után öt pont előnnyel és három hely különbséggel a ZTE előtt vagyunk… A papírforma nem ezt “ígérte”, de jelenleg ez a helyzet. Együttesünk a 9. helyen áll 34 ponttal, még ellenfelünk a 14. helyezett 29 ponttal. Az egerszegi csapat komoly célokkal – kimondva kimondatlanul a feljutás szándékával vágott neki a 2017/2018-as szezonnak. Zoran Spisljaktól a 19. fordulót követően, a Mosonmagyaróváron elszenvedett vereség után elköszönt a vezetőség, azonban a tavaszi szezonról előre hozott mérkőzéseket is elveszítette a ZTE, januárban így Artner Tamás a 14. helyen vette át a szakmai munka irányítását. Mérlege eddig két győzelem (mindkettő hazai pályán a Kisvárda és a Békéscsaba ellen) és két vereség (hazai pályán a Csákvártól, idegenben a Váctól).

Ami együttesünket illeti, hét sikertelenül megvívott találkozó után előbb a kiesés elől menekülő Mosonmagyaróváron arattunk győzelmet múlt hét vasárnap, majd szerdán, hazai pályán a dobogóra pályázó WKW Győri ETO FC ellen gyűjtöttük be a három pontot. Ezzel a két sikerrel elléptünk a veszélyes zónától, kérdés, hogy ma sikerül-e tovább szaporítani a pontjaink számát. Eltiltás miatt senki nem fog hiányozni, igaz hat labdarúgónk is négy sárga lappal rendelkezik. Sérülés miatt Katona György és Magyar Bence nem lép pályára, rajtuk kívül mindenki a szakmai stáb rendelkezésére áll.

A találkozó 17 órakor kezdődik, a játékvezető Zierkelbach Péter lesz.

Élő közvetítés