2020. június 4. ( csütörtök )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Győzni kell és győzni is fogunk!

19.06.02

Győzni kell és győzni is fogunk!

Utolsó fordulójához érkezett az NB III. Keleti csoportjának 2018-2019. évi küzdelemsorozata. Mai ellenfelünk, a Sajóbábony csapata már biztosan búcsút int a harmadosztálynak, még nekünk a bajnoki cím a tét.

A borsodi együttes 1994 után került fel tavaly az NB III-ba. Éppen ezért nem is lehetett más a céljuk, mint megőrizni tagságukat. A sorsuk nem is a pályán pecsételődött meg, ugyanis az MLSZ 4 büntetőpont levonásával sújtotta őket, miután utánpótláscsapataik több alkalommal is nem megfelelő létszámban léptek pályára. A demoralizáló ítélet után előbb az Eger vendégeként kaptak ki (2-1), majd a múlt hét végén a DEAC ellen hazai pályán háromgólos hátrányból (1-4) szereztek pontot. (5-5). Két játékosuk biztosan nem szerepel majd ellenünk, Kemény Tamás kiállítása, még Fazekas Máté ötödik sárga lapja miatti eltiltását tölti.

Ahogyan Csábi József vezetőedzőnk fogalmazott: az év mérkőzése következik számunkra. Nem túlzott a szakvezetőnk, hiszen győzelmünk esetén egy év szünet után újra a másodosztályban szerepelhetünk. Eltiltás miatt senki nem fog hiányozni, akárcsak sérülés miatt sem.

Várjuk szurkolóinkat, reméljük minél többen lesznek kíváncsiak a bajnoki címet eldöntő találkozóra, melyre a belépés díjtalan.

A mérkőzés 17.30 órakor kezdődik, a játékvezető Zierkelbach Péter lesz.

Élő közvetítés