2020. május 27. ( szerda )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

BAJNOKCSAPAT!!!

19.06.05.

BAJNOKCSAPAT!!!

Nem kisebb volt a tét az NB III. Keleti csoport 30. fordulójában csapatunk számára, mint az, hogy megőrzi-e első helyét, s ezzel kivívja a másodosztály tagságát.

Közel kétezer néző előtt indult csatába csapatunk a Sajóbábony ellen. A 8. percben egy másik pályán – Sényőn – alakult számunkra rosszul az eredmény, ugyanis megszerezte a vezetést a Jászberény, így ők álltak feljutásra. A 17. percben Papp Szilárd fejese után a vendégek hálóőre bravúrral hárított, ám két perccel később már tehetetlennek bizonyult. Ekkor Annus cselezgetett a jobb oldalon, majd a 16-os oldalvonaláról középre lőtt labdáját Simon Attila fejelte a kapuba. Ezzel a találattal megszereztük a vezetést, s ismét az első pozíciót a tabellán. A vezető gól megnyugtatta játékosainkat, s igyekeztek minél korábban megszerezni a második találatot is. Erre a 31. percig kellett várni. Kun László szöglete után az egyik bábonyi védő a saját kezére fejelte a labdát, amiért Zierkelbach játékvezető jogosan büntetőt ítélt. A 11-es Simon Attila értékesítette, kétgólosra növelve az előnyünket. A folytatásban több lehetőségünk is akadt arra, hogy tovább növeljük az előnyünket, ezáltal hamarabb „lezárjuk” a mérkőzést, de Papp Szilárd fejeseinél vagy a kapufa, vagy a kapus védett.

Amikor a 90. percben a játékvezető két perc hosszabbítást rendelt el, már mindenki tudta, ezt a meccset és a bajnoki címet mi nyertük meg. A vendégek próbálkozásaiban egész mérkőzésen nem volt igazán átütő erő, így a ráadás perceiben sem kellett izgulnunk. A lefújás után pedig következhetett a fieszta. Egy év után újra a másodosztályban a Szolnoki MÁV FC!

Köszönjük szurkolóink támogatását!

Élő közvetítés