2020. szeptember 27. ( vasárnap )
Szolnok, HU
°C
Szolnoki MÁV FC Induló   |    Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Győzelem a főpróbán

02.03.

Győzelem a főpróbán

Tegnap folytatódott a Merkantil Bank Liga NB II. pontvadászata, azonban számunkra a Balmazújváros kizárása miatt szabadnappal indult a tavasz. Nem maradtunk mérkőzés nélkül, hiszen az NB III. Nyugati csoportjának éllovasát az Érd csapatát fogadtuk a Tiszaligetben.

Nem kevesebb, mint hét hiányzót számolhattunk meg, ugyanis Földi Marcell, Horgosi Donát, Kovács Olivér, Tamás László, Tisza Kálmán, Tóth Benjámin és Vólent Roland különböző okok miatt nem lépett pályára a téli felkészülést lezáró főpróbán.

– Az utolsó felkészülési mérkőzésünk volt az Érd elleni, melyet a centerpályán játszottunk. Nyilván azért is volt jó, hogy megtapasztalhattuk, hogy milyen és mi várható a jövő héten a pályaviszonyok tekintetében is. Sajnos sok volt a hiányzónk egy héttel a rajt előtt, ehhez képest egy jó mérkőzést játszottunk. Az utolsó húsz percben nem voltunk elég koncentráltak, amit szóvá is tettem az öltözőben. Összességében jól helytállt a csapat, jól játszott, gólhelyzeteket alakított ki, amiből két gólt tudtunk rúgni, melyek szép támadás végén születtek. Van még mindig egy hetünk, hegyezzük, élezzük a csapatot. Remélem, hogy lesznek még visszatérők is, s akkor az egészséges versenyhelyzet következtében egy jó tavaszi teljesítményt tudunk nyújtani. – nyilatkozta Csábi József vezetőedző.

Szolnoki MÁV FC – Érdi VSE 2-1 (1-0)

Szolnok: Molnár-Farkas (Csáki, 46.) – Csirmaz (Sitku, 80.), Papp, Szabó R., Bárdos, Kotula (Szabó P., 46.) – Albert, Berdó, Rokszin – Novák (Simon, 68.), Kurdics (Annus, 68.). Vezetőedző: Csábi József.

Gólszerző: Kurdics, Novák, ill. Csiszár

Élő közvetítés